Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Odpočinek, pohodu s rodinou nebo přáteli a třeba i parádní lyžovačku nabízí Penzion Chlustov

Nechte se zlákat vábením šumavské přírody do perfektně zařízeného rodinného Penzionu Chlustov. Nejen, že si zde skvěle pročistíte hlavu, ale také si užijete parádní dovolenou nebo jen víkend v útulném prostředí. Budete totiž odpočívat obklopeni malebnou přírodou, u které snad ani nejde říci, zda je krásnější v zimě, nebo v létě. Však termín už si vyberete sami.

Vezměte celou rodinu, jenom partnera, anebo prostě přijeďte sami – hlavní je, abyste se cítili dobře a hodili starosti za hlavu. Penzion Chlustov vám poskytne ideální zázemí pro rozmanité aktivity a hlavně odpočinek, pro který je jako dělaný. Rodinný penzion totiž leží v klidném místě na samotě u lesa, obklopený Národním parkem Šumava s výhledem do jeho panenské přírody. Nachází se zhruba sedm kilometrů od Horní Vltavice a pouhé čtyři kilometry od hraničního přechodu Strážný. Je tak skvělým zázemím pro výlety nejen po české, ale i německé straně Šumavy.

Penzion Chlustov má celkovou kapacitu třicet lidí a nabízí ubytování ve dvoulůžkových až šestilůžkových plně vybavených apartmánech. Každý apartmán má koupelnu s umyvadlem, toaletou, sprchovým koutem a žebříkovým topením. Nechybí kuchyňský kout plně vybavený nádobím, lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. V každém apartmánu je také jídelní kout, rozkládací gauč, postele s povlečením a televize. V celém areálu je k dispozici WiFi internet zdarma. V penzionu se nesmí kouřit. Hosté mohou využít společenskou místnost s kachlovými kamny, která je příjemným místem pro trávení společného večera s přáteli nebo rodinou.

Na Chlustově se snaží, aby pro hosty byla dovolená vždy maximálně pohodlná a příjemná. Pro plnohodnotné využití volného času je proto celý areál nadstandardně vybaven pro nejrůznější druhy sportů. Zájemci mohou využít tenisový kurt nebo tělocvičnu s měkčenou podlahou, trampolínu, ale zahrát si mohou i stolní tenis. Malí hosté se mohou vydovádět na velice pěkném dětském hřišti. Pro cyklisty a lyžaře nechybí uzamykatelná lyžárna a kolárna.

Ovšem opomenout se nesmí ani regenerace. A proto v případě, že jsou hosté po celodenních aktivitách znaveni, není nic snažšího, než zrelaxovat v místní sauně. Velkou zajímavostí chlustovského rodinného penzionu je také to, že se zde nachází ekologická farma specializující se na chov masného skotu.

V okolí útulného šumavského Penzionu Chlustov si každý přijde na své. Nedaleko penzionu je celá řada turistických cílů. Jsou to například zřícenina hradu Kunžvart, Národní park Šumava, Schwarzenberský plavební kanál, trasy podél kanálu, Plešné jezero, Vodní nádrž Lipno, vimperský zámek, Boubínský prales a mnoho dalšího.

Teď v zimě mohou návštěvníci využít možnosti lyžování. Na své si přijdou vyznavači běžeckých bílých stop, protože trasy vedou přímo od penzionu. Ale stejně tak si užijí i příznivci sjezdového lyžování. Lyžařské vleky jsou u sjezdovek například v nedalekém Strážném, v Horní Vltavici a na Kubově Huti. Ale hosté penzionu mohou také navštívit lyžařská střediska v sousedním Německu a Rakousku – Mitterdorf a Hochficht.

„Právě proto jsme připravili zvýhodněné balíčky ubytování v našem penzionu společně s lyžařským skipasem v zimním středisku Hochficht,“ láká na zajímavou nabídku Vojtěch Kočí z Penzionu Chlustov.

Soutěž o tři několikadenní pobyty v Penzionu Chlustov

Díky soutěži s Budějckou Drbnou moohou tři čtenáři vyhrát několikadenní pobyty v Penzionu Chlustov:

  • 1. místo – 5 dní ubytování pro 2 až 4 osoby v apartmánu s oddělenou ložnicí a obytnou kuchyní;
  • 2. místo – 2 dny ubytování pro 2 až 4 osoby v apartmánu s oddělenou ložnicí a obytnou kuchyní + hodina saunování;
  • 3. místo – 2 dny ubytování pro 2 až 4 osoby v apartmánu s oddělenou ložnicí a obytnou kuchyní). 

K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 23. ledna ve 12:00 následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Penzionu Chlustov. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 

Kde se nachází útulný rodinný Penzion Chlustov?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři

Štítky penzion, soutěž, příroda, Národní park Šumava, Horní Vltavice, Strážný, Hochficht, Německo, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Odpočinek, pohodu s rodinou nebo přáteli a třeba i parádní lyžovačku nabízí Penzion Chlustov  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.