Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pražské Divadlo Ungelt hrou Skořápka v budějckém Metropolu zaútočí na vaše srdce

Příjemný, vtipný, milý a poučný je příběh divadelního představení „Skořápka“ v podání pražského Divadla Ungelt, které bude k vidění v divadelním sále českobudějovického Metropolu v pondělí 29. května od 19 hodin.

V zapadlé knihovně se schází zakřiknutá knihovnice Halina a suverénní zlatokopka Roxana, která není zrovna velká myslitelka, ale díky ostrým loktům a přepálené cílevědomosti se ve světě rozhodně neztratí. A nečekaně vzniká zprvu nesourodé přátelství… Přesvědčíte se, že i v knihovně se může odehrávat děj plný emocí a zábavných situací. Budete svědky hereckých koncertů Aleny Mihulové a Petry Nesvačilové. Alena Mihulová vytvořila krásnou postavu, která si projde uvěřitelným vývojem, o něco náročnější úlohu má Petra Nesvačilová, coby zdánlivě excentrická Roxana.

Soutěž o vstupenky na představení Skořápka  (29. 5. – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na divadelní představení Skořápka. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do středy 24. května do 18. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.   

SOUTĚŽ SKONČILA!

Zlatokopku Roxanu v divadelním představení Skořápka ztvárňuje herečka Petra Nesvačilová. Správně byla odpověď C. Dvě vstupenky na představení Skořápka v pondělí 29. května od 19:00 hodin vyhráli Tomáš Dubský a Alena Nováčková. Blahopřejeme! 

Autoři | Foto divadloungelt.cz

Štítky soutěž, Divadlo Ungelt, Dům kultury Metropol, divadelní představení, vstupenka, Petra Nesvačilová, Alena Mihulová, Tomáš Dubský, knihovna, Drbna.cz, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pražské Divadlo Ungelt hrou Skořápka v budějckém Metropolu zaútočí na vaše srdce  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.