Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Legendární Hop Trop zahrají v budějckém Metropolu

Amazonka, Tři kříže, Jonatán…. To je jen několik málo z hitů populární trampské, folkové a countryové hudební skupiny Hop Trop, které spolu s novinkami zazní v českobudějovickém Metropolu. Nový koncert skvělého písničkáře Jaroslava Samsona Lenka bude doplněn projekcí a obohatí ho i samotní aktéři humorným vyprávěním z muzikantského života. A Budějcká Drbna dostane čtyři z vás na koncert v úterý 14. listopadu zdarma.

Nové písně i staré hity uslyší publikum ve společenském sále českobudějovického domu kultury Metropol v úterý 14. listopadu v podání největší stálice na trampské scéně, legendární skupiny Hop Trop. Nový koncert skvělého písničkáře Jaroslava Samsona Lenka a Hop Trop začne v 19:00 hodin.

Kapela vznikla před sedmatřiceti lety a od počátku hraje ve stejné sestavě: Jaroslav Samson Lenk, Ladislav Huberťák Kučera a Jaromír Šroub Vondra. Za dobu svého působení skupina obdržela několik zlatých desek a zíkala mnoho ocenění v oblasti Porty.

Českobudějovický koncert  bude doplněn zajímavou projekcí a sami muzikanti jej obohatí úsměvnými historkami.

Soutěž o vstupenky na koncert Hop Trop (14. listopadu – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert Jaroslava Samsona Lenka a Hop Trop. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pondělí 13. listopadu do 10:00 hodin zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

Trampská, folková a countryová kapela Hop Trop vznikla v roce 1980. Správně byla odpověď A. Po dvou vstupenkách vyhráli Stanislav Hranička a Andrea Kršková. Blahopřejeme!

 

 

Autoři | Foto Facebook Hop Trop

Štítky Hop Trop, Jaroslav Samson Lenk, koncert, Metropol, soutěž, Dům kultury Metropol, hudební skupina, vstupenka, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Legendární Hop Trop zahrají v budějckém Metropolu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.