Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Přijďte si zamlsat. Budějcké výstaviště bude patřit festivalu čokolády

Milovníky čokolády čeká svátek. Na budějcké výstaviště míří festival čokolády. Své stánky otevřou prodejci nejrůznějších čokoládových specialit a dobrot už 23. března. Víkendový OZP Čokoládový festival 2018 přinese také kulinářskou přehlídku, na níž zkušení kuchaři předvedou své čokoládové recepty.

A na co se můžete těšit? Ochutnáte třeba gaskoňské dušené hovězí maso s čokoládou a armagnacem. Ochutnat můžete také vanilkovou krupicovou kaši z espumy s čokoládovým sněhem ze suchého ledu. Příznivci umění se naopak rádi zastaví u obrazů malovaných hořkou, bílou a barevnou čokoládou štětcem a špachtlí na plátno.

Připraven je také bohatý doprovodný program. Letos bude více stánků, ochutnávek a také se uskuteční řada zajímavých soutěží, například Hra o poklad. Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 korun zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky a pětitisícovou odměnou.

„Festival bude věnován také učení. Budeme návštěvníkům předvádět, jak vařit čokoládu. Pro návštěvníky budou připraveny workshopy,“ dodávají pořadatelé.

Ve festivalovém programu samozřejmě nebudou chybět aktivity pro děti. Těch bude v letošním ročníku víc, než jich bylo loni, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina.

Vstupenky zakoupíte na místě i v předprodeji. Více informací naleznete na stránkách Čokoládový festival.

Soutěž o vstupenky na Čokoládový festival skončila

Správná byla odpověď C) Ostrava.
Vstupenky na Čokoládový festival v Českých Budějovicích získávají Zdenka Šablatúrová, Alena Jarošová a Barbora Fuksová. Gratulujeme!

Tisková zpráva

Štítky čokoláda, festival čokolády, výstaviště, České Budějovice, festival, soutěž, kongresové centrum, vstupenka, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Přijďte si zamlsat. Budějcké výstaviště bude patřit festivalu čokolády  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.