Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: S maskou i bez masky na Veronu a Lunetic. Rozjedou to v budějcké Gerbeře

Mega dance retro párty ve stylu Maškarní s maskou i bez masky, kde zaručeně protančíte střevíce. A když přijdete v masce, dostanete drink zdarma. Kdy a kde? V Českých Budějovicích v restauraci Gerbera - Budvar arena v pátek 6. dubna od 20 hodin. A Budějcká Drbna na párty se skupinami Lunetic a Verona dostane čtyři z vás zadarmo.

Pojďte si zavzpomínat na staré časy, kdy zdi dívčích pokojíčků zdobily plakáty skupin Lunetic a Verona a nejen náctileté slečny si tajně přály se s nimi setkat. I sny se stávají skutečností. Pořadatelky Marcela Pelderlová a Monika Smrčková Machová vás zvou na nezapomenutelnou Mega dance retro párty, při které zazní nejznámější hity těchto kapel.

A skupina Verona představí svůj nový hit Complicated. V průběhu večera také rozhodně zajděte do předsálí, kde budou autogramiáda a focení. Celým večerem bude provázet moderátor Martin Hájek, který je také známým DJ a právě v jeho režii bude párty po vystoupení skupin pokračovat až do tří do rána. Hájek zahraje ty největší retro hity.

Lístky je možno zakoupit v předprodeji, na cbsystem.cz a na ticketlive.cz Lunetic a Verona za 330 korun, nebo na telefonním čísle 608 206 220.

Soutěž o vstupenky na párty se skupinami Lunetic a Verona (6. dubna - 20:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získají dva čtenáři po dvou vstupenkách na novou Mega dance retro párty v Gerbeře v Českých Budějovicích. Stačí jen do čtvrtka 29. března do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Nový hit Verony se jmenuje Complicated. Správně byla odpověď C.
Po dvou vstupenkách vyhráli David Eliáš a Nikol Kuklová. Gratulujeme!

Autoři | Foto veronamusic.cz

Štítky kultura, soutěž, České Budějovice, Verona, Lunetic, párty, Gerbera, maska, Budvar aréna, vstupenka, Martin Hájek, David Eliáš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: S maskou i bez masky na Veronu a Lunetic. Rozjedou to v budějcké Gerbeře  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.