Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na Rožmberku zahrají kromě stálic také Lenny, Slza nebo Marpo

Festival Hrady CZ už se zanedlouho vydá na jihočeský hrad Rožmberk, kde představí kromě stálých hudebníků také ty, kteří na Hradech ještě nehráli. Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na první srpnový víkend plný hudby.

Putovní festival Hrady CZ nabídne ty nejlepší interprety tuzemské hudební scény. Kromě zavedených hudebníků jako jsou Divokej Bill, Tomáš Klus, Rybičky 48 či Mandrage se fanouškům v atraktivním prostředí památek představí spousta nových kapel a interpretů, kteří na festivalu ještě nikdy nehráli.

Mezi nimi například Škwor, Lenny, Jelen, Slza či Marpo. Organizátoři nabízejí i atraktivní nehudební program ve formě bezplatného vstupu na prohlídku jednotlivých hradů. Nově pořádají talentovou soutěž pro začínající kapely v jednotlivých regionech, organizují doprovodné sportovní aktivity, přidávají programy pro vyžití rodin s dětmi, wi-fi zóny nebo ještě komfortnější bydlení ve speciálních kempech.

Festival se na jihočeském Rožmberku představí už v pátek 3. a v sobotu 4. srpna. Díky soutěži s Budějckou Drbnou bude moct jeden ze čtenářů vyhrát dvě vstupenky.

Soutěž o vstupenky na putovní festival Hrady CZ (3.-4. srpna, Rožmberk nad Vltavou)

Jeden čtenář vyhraje dvě vstupenky na oblíbený festival Hrady CZ. Stačí jen do pondělí 30. července do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Správná odpověď byla Lenny. Dva lístky vyhrává Michal Graman. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky České Hrady, Hrady CZ, festival, soutěž, Hrad Rožmberk, vstupenka, Drbna.cz, hrad, slzy, Tomáš Klus, Divokej Bill, Mandrage, Rybičky 48

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na Rožmberku zahrají kromě stálic také Lenny, Slza nebo Marpo  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.