Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Kdo vyhraje skvělé ceny za nejlepší fotku Léto s technikou?

Pozoruhodné technické památky, stroje, vozidla, stavby a zážitky s nimi spojené doma i v zahraničí. Cestování a poznávání nových i známých objektů patří k prázdninám stejně jako slunce a odpočinek. Čtenáři Budějcké Drbny posílali do redakce své fotky na téma Léto s technikou. Který z nich vyhraje skvělé ceny?

Ve fotogalerii naleznete všechny snímky, které do soutěže Léto s technikou poslali čtenáři Budějcké Drbny. Hlasovat můžete až do 10. září.

Odměněni budou autoři snímků, které se umístí na prvním až desátém místě. Absolutní vítěz získá fotoaparát Canon EOS 2000D. Za druhé místo získá autor fotky Instatní fotoaparát Fujifilm Instax Mini 9. Online kurz „Profesionální úprava fotek ve Photoshopu“ je připraven pro třetí místo.

Fotografie, které se umístí na čtvrtém až šeštém místě přinesou autorovi rodinný poukaz na Stezku korunami stromů na Lipně a sedmé až desáté místo získá dárkový poukaz na 500 korun do relaxačního a regeneračního centra v Hluboké nad Vltavou.

Soutěž skončila!

Na prvním místě se umístil Martin Kratochvíl se 103 hlasy. Druhou příčku obsadila Zuzana Reifová s 46 hlasy a bronzový skončil Petr Hovorka s 45 hlasy. 

Rodinný poukaz na Stezku korunami stromů na Lipně vyhrávají David Korbel, Matyáš Hric a Zuzana Michlová. Dárkový poukaz do relaxačního a regeneračního centra v Hluboké nad Vltavou vyhrála Dita Sochorová, Marta Lomská a Markéta Žánová.

Gratulujeme! Výherci budou emailem kontaktováni s dalšími informacemi. 

Léto s technikou

Úterý, 28. srpna 2018, 15:28

Zuzana Reifová
Matyáš Hric

Štítky soutěž, Léto s technikou, VŠTE, technika, Drbna.cz, Vodní nádrž Lipno, Hluboká nad Vltavou, Canon EOS, Adobe Photoshop, Instax Mini 9

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Kdo vyhraje skvělé ceny za nejlepší fotku Léto s technikou?  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.