Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Ochutnejte na Královském koštu ta nejlepší vína z Čech a Moravy

Už tuto sobotu 13. října se v budějckém hotelu Clarion uskuteční od 18 hodin Královský košt. Nabídne výběr těch nejlepších českých a moravských vín. A několik čtenářů Budějcké Drbny může být u toho.

Vinařský projekt Krále vín České republiky přiveze v sobotu 13. října do budějckého Clarionu tři sta nejlepších vín soutěže, do které se přihlásilo 175 českých a moravských vinařů. Jedná se o rekordní počty ve třináctileté historii projektu. Ochutnat budete moct i Rulandské modré z Vinařství Jan Plaček, které získalo neuvěřitelné bodové ohodnocení Champion. 

Královský košt (sobota 13, října, hotel Clarion, 18:00)

Díky soutěži s Budějcku Drbnou může několik čtenářů vyhrát vstupenky na ojedinělou akci. Stačí jen do středy 10. října do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Dvě vstupenky vyhrává Hana Houšková a Martin Harant. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Foto Král vín

Štítky Král vín, kultura, víno, Královský košt, Clarion hotel, soutěž, Česko, Morava, Drbna.cz, Jan Plaček, rulandské modré

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Ochutnejte na Královském koštu ta nejlepší vína z Čech a Moravy  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.