Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Program Anifilmu je on-line, neváhejte a vybírejte filmy

Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm začíná v Třeboni už v úterý 7. května, ovšem festivalový program je on-line už nyní. Diváci ho tedy mohou projít a vytipovat si filmy a programy, které budou chtít vidět.

Program najdete na webu Anifilmu, je přehledně rozčleněn na program filmů, industry, doprovodný, dětský a herní program. Lze vybírat podle dní nebo sekcí. Po rozkliknutí konkrétního programu se diváci také dozví, zda a kdy se film reprízuje.

Jednou z novinek, které pro své návštěvníky Anifilm letos připravil, je vylepšená festivalová aplikace, jejíž největší výhodou je možnost objednat si vstupenky na projekce přímo ze svého chytrého telefonu. Anifilmová aplikace tak značně zjednoduší život festivalového návštěvník a ten bude mít možnost užít si Anifilm bez front u pokladen. Co dalšího tato aplikace dokáže? Aplikace zobrazí celý festivalový program, sdělí detailní informace k filmům a doprovodnému programu a je možné si v ní vytvořit osobní festivalový kalendář. A také vrátit lístky, které návštěvník nevyužije. Chybět nebude ani festivalová mapa. Aplikace bude spuštěna těsně před zahájením festivalu.

Festivalové akreditační centrum, kde lza zakoupit akreditace, se nachází v Krčínově ulici 51 a je otevřeno od 8:30 do 20:00 od 7. května do 11. května, v neděli 12. 5. pak od 8:30 do 15:00.

Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm začíná 7. května a potrvá do neděle 12. května. Na návštěvníky a hosty čeká program naplněný tou nejlepší animovanou tvorbou z celého světa. 

Soutěž o vstupenky na Anifilm ( 7. až 12. května, Třeboň)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou dva čtenáři vyhrát dvě akreditace na celý festivalový týden. Stačí jen do pondělí 6. května do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Vstupenky vyhrává Anna Janská a Michal Roschenthaler. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Tisková zpráva

Štítky Anifilm, soutěž, program, film, festival, vstupenka, Třeboň, animovaný film, Drbna.cz

SOUTĚŽ: Program Anifilmu je on-line, neváhejte a vybírejte filmy  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.