Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Rallye Český Krumlov startuje už za pár dní

Odpočet může začít. Do startu 47. Rallye Český Krumlov zbývá jen pár dní. Elita tuzemského soutěžního sportu se představí na českém jihu ve dnech 17. a 18. května a diváci se můžou těšit hned na několik novinek. Díky soutěži s Budějckou Drbnou může navíc několik čtenářů na rallye vyrazit zadarmo.

Další ročník Rallye Český Krumlov odstartuje v pátek 17. května v 16 hodin na českobudějovickém výstavišti populární superspeciálkou. V areálu uprostřed krajského města pak budou posádky závodit ještě dvakrát. Stejně jako před rokem se tam pojede páteční večerní průjezd (19:58), při kterém si kromě motoristických fanoušků přijdou na své i příznivci hokeje. Na LED obrazovce od ÚAMK budou mít možnost u pavilonu Z sledovat živě zápas světového šampionátu mezi reprezentacemi České republiky a Itálie.

Rychlá kola se v Birell Rallye Aréně, kam je kromě přejímek a trati shakedownu situována rovněž servisní zóna, roztočí ještě hodinu po sobotním poledni. Slavnostní start, cíl a vyhlášení vítězů bude jako každý rok hostit parkoviště v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem.

Soutěž o vstupenky na 47. Rallye Český Krumlov (17. – 18. května)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát vstupenky na rallye. Stačí jen do pondělí 13. května do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila. Vstupenky vyhrává Michal Markovič, Václav Beránek a Nikola Přemilová. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, rallye, Český Krumlov, Drbna.cz, vstupenka, Ústřední automotoklub České republiky, Itálie, Česko, Václav Beránek, Birell

SOUTĚŽ: Rallye Český Krumlov startuje už za pár dní  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.