Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Metropol uvede českou divadelní komedii s Petrem Nárožným

Sídlo britského premiéra zasáhne rodinná bomba. Vláda Jejího Veličenstva se chystá rázně zatočit se zábavním průmyslem a hazardem. Jenže má to jednu vadu – na šéfa vládního kabinetu George Venablese se valí skandál.

Ze skříní v Downing Street 10 nevypadávají jen političtí kostlivci, ale i polonahé slečny. Sousto pro novináře, munice pro opozici, příležitost pro stranické odpůrce a k tomu ještě zvědavá manželka. Jak tuto nezáviděníhodnou situaci vyřeší britský premiér v podání našeho populárního komika Petra Nárožného můžete shlédnout v českobudějovickém Metropolu ve čtvrtek 8. srpna od 19 hodin.

Vedle Petra Nárožného se v divadelní hře „Co takhle ke zpovědi“ v alternacích představí Karolína Vágnerová/Andrea Daňková/Jiřina Daňhelová, Zuzana Slavíková/Ilona Svobodová, Jaromír Nosek/Jakub Štěpán/Martin Zahálka jr., Jan Čenský/Martin Zahálka, Máša Málková/Kateřina Sedláková, režie: Vl. Strnisko. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu (denně 9 - 15.30 hod.) nebo on-line.

Soutěž o vstupenky na představení  Co takhle ke zpovědi (8. srpna, 18:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na divadelní představení Co takhle ke zpovědi. Stačí jen do 5. srpna do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Správná odpověď byla za A. Výherci byli informování emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Jaké slavné anglické komedie je divadelní představení “Co takhle ke zpovědi” českou adaptací?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Metropol České Budějovice

Štítky Metropol, divadlo, soutěž, kultura, Petr Nárožný, vstupenka, Dům kultury Metropol, Martin Zahálka, Andrea Daňková, Zuzana Slavíková, Ilona Svobodová, Jaromír Nosek, Jakub Štěpán

SOUTĚŽ: Metropol uvede českou divadelní komedii s Petrem Nárožným  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.