Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kdo ovládne Motoráka měsíce za říjen?

Motoru se v říjnu extrémně dařilo a v tomto měsíci vyhrál deset z jedenácti zápasů! Skvělá forma ho vyšvihla do čela tabulky, takže nebude lehké vybrat nejlepšího hráče. Záleží jenom na vás, komu z vybrané trojice dáte svůj hlas. Vybírat můžete až do 8. listopadu.

#23 Ivan Lytvynov

Rodák z Ukrajiny roste každým zápasem. Věří si, v říjnu bodoval v pěti zápasech. Navíc obdržel první pozvánku do reprezentační dvacítky, společně s Martinem Beránkem ho čeká turnaj čtyř ve Finsku. Jestli bude v dobrých výkonech pokračovat, má reálnou šanci se probojovat na prosincové mistrovství světa dvacítek v Ostravě a Třinci.

#10 Roman Přikryl

Na říjen bude vzpomínat jen a jen v dobrém. V tomto měsíci totiž jeho týmu prohrál pouze jednou a šikovný centr bodoval v devíti z posledních jedenácti zápasů! Vyšvihl se tak na čelo produktivity mezi útočníky, před ním už je jenom obránce Plášil.

#11 Miroslav Holec

V prvních kolech nebyl tolik vidět, ale v říjnových zápasech ho byl plný led. Je radost sledovat jeho pohyb na ledě, trenéři ho využívají na oslabení i přesilovky. Nezastavily ho ani vyražené přední zuby a roztržený ret, tři zápasy musel odehrát s krytem přes obličej.

Kdo ovládne Motoráka měsíce za říjen?

Celkem hlasovalo1022 čtenářů

Autoři | Foto Martin Kurfiřt

Štítky Motorák měsíce, Motor, hokej, říjen, Madeta Motor České Budějovice, Mistrovství světa v ledním hokeji, HC Vítkovice Ridera, HC Oceláři Třinec, Ivan Lytvynov, Finsko, Ukrajina, Roman Přikryl, Miroslav Holec

Kdo ovládne Motoráka měsíce za říjen?  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.