Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Trochu jiný cirkus, tady teče krev a diváci blednou strachy

PR článek

Cirkus není jen drezura zvířat a představení infantilních klaunů. Jsou tu i takové více pro dospělé. Tím je první český hororový cirkus. Pokud máte pro strach uděláno a horor To patří mezi vaše oblíbené snímky, tak je tento cirkus pro vás jako dělaný. Děti nechte doma.

Drsný humor, skutečná krev, sem tam trocha vulgarit nebo nahoty. Tak sami představují autoři tento netradiční cirkus. S nápadem přišli tvůrci po návštěvě kina. Co se promítalo? Samozřejmě horor. Tím byl snímek s vraždícím klaunem „To“.

„V té době jsme v žádném hororovém cirkuse nebyli, takže jsme moc nevěděli, jak na to. Zároveň se tím pádem od těch ostatních lišíme. Jsme hodně kontaktní a celkově ten program má příběh. V žádný moment lidé neví, co je může čekat. Ač na té jedné scéně, té hlavní, probíhá program, tak my chodíme i mezi diváky nebo ven mimo stan. Takže opravdu úplně nevíte, kdo vám stojí za zády,“ přibližuje program Mates Břešťák, který je manažer Cirkusu Ohana a zároveň průvodcem představení.

Inspiraci hororem z pera Stephena Kinga nezapřou. Průvodcem je klaun Pennywise a diváci si mohou užít i originální ztvárnění dnes už ikonicky známé scény, kdy klaun stáhne dítě ve žluté pláštěnce do kanálu.

„Pro děti to není. U nás je ten vstup vhodný od 12 let, stane se někdy, že přijdou lidé, že mají mladší dítě a jestli ho mohou vzít, vždy jim řeknu, že je to na nich. Je to show která obsahuje vulgarity, lekání, tajemnost, takže je to na zvážení toho doprovodu dospělého. Někdy se stane, že ty děti se nebojí, ale ty rodiče ano,“ říká Břešťák.

Program má něco přes dvě hodiny. Účinkují tu umělci z tuzemska, Ukrajiny nebo Mongolska. Představí se hadí žena, hororová laboratoř a hosty pobaví i improvizovaná stand up komedie. Cirkus se pyšní i oceněním, kdy loni u diváků zabodoval jako nejlepší cirkusová show. Jak se jim povedla letos je už na zvážení diváků. Šapitó je od 23.7 až do 2.8 v Českých Budějovicích na sídlišti Máj.

Soutěž o vstupenky na hororový cirkus (23. července – 2. srpna)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může pět čtenářů vyhrát dvě vstupenky na první český hororový cirkus. Stačí jen do čtvrtka 23. července správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Výherci byli informování emailem!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Cirkus Ohana, horor, show, To, cirkus, soutěž, představení, Stephen King, Ukrajina, Mongolsko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Trochu jiný cirkus, tady teče krev a diváci blednou strachy  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.