Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyhrajte vstupenky na legendární slavnosti piva

PR článek

Open-air hudební a pivní slavnosti začínají na českobudějovickém Výstavišti v pátek 16. září. Pivovary a minipivovary budou letos soustředěny hned za hlavní bránou areálu, samozřejmě je doplní stánky s občerstvením.

Letošní novinkou slavností je venkovní stage, pikniková zóna a otevřená ohniště nejen pro zahřátí, ale i k opékání buřtů. O dětský program se postará Sportovní klub FAME s tvořivými a sportovními aktivitami. Vstupenky jsou v prodeji na webových stránkách.

Tři výherci, kteří správně odpoví na soutěžní otázku, mají možnost vyrazit na Slavnosti piva zdarma.

Dvoudenní hudební program

Brány Výstaviště se otevřou v pátek ve čtyři hodiny a v sobotu ve dvě, takže milovníci piva budou mít dost času ochutnat všechny pivní vzorky, které budou na čepu.

SLAVNOSTI PIVA -  16. - 17. 9. 2022
Instagram: @vystavistecb
Facebook: @vystavisteceskebudejovice

Páteční hudební program zahájí DJ Matyáš Palkovič, v půl šesté zahraje hardrocková kapela Elegie rock, jedna z nejslavnějších kapel plzeňské scény začátku 80. let, se zpěvákem Jardou Holým, rockovým nestorem Jardou Rajtmajerem a sehranými muzikanty. Elegii vystřídá Matyáš Palkovič a v půl deváté program zakončí Seven´s unplugged. Pětice budějckých muzikantů v sestavě kytara, bicí, baskytara a dva sólové zpěvy hraje hity světových rockových velikánů i vlastní hity v akustické verzi.

Sobotu odstartujte opět Matyáš Palkovič, ve tři hodiny ho vystřídá českobudějovická pop-rocková parta SteySky, která si zakládá hlavně na perfektním provedení živé produkce svých melodických songů, stejně tak i předělávek známých světových hitů. V půl šesté ovládnou pódium budějčtí Mad Bulls, kteří mají v repertoáru hity od slavných kapel jako například Deep Purple, Whitesnake, Rainbow a mnoho dalších. Finále sobotního programu bude patřit kapele Kabát Revival West. Tím ale Slavnosti piva nekončí. V pátek i v sobotu se areál uzavře v jednu hodinu po půlnoci.

V případě nepříznivého počasí budou připraveny party stany, takže slavnosti nemůže nic ohrozit.

Vstupenky jsou v prodeji   on-line. Na místě je bude možné zakoupit na pokladnách, průchod bude přes turnikety po načtení QR kódů. Pro skalní pivaře a hudební fanoušky je v nabídce i dvoudenní vstupenka.

Soutěž o vstupenky na Slavnosti piva (16.-17. září, Výstaviště České Budějovice)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát dvě vstupenky na Slavnosti piva. Stačí jen do pondělí 12. září do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherci budou informováni emailem. 

Soutěž skončila! Výherci byli informováni.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Štítky Slavnosti piva, kultura, výstaviště, soutěž, slavnost, vstupenka, pivo, hudební skupina, kongresové centrum, Facebook, Instagram, Deep Purple, Whitesnake, Rainbow, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte vstupenky na legendární slavnosti piva  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.