Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Slavnosti piva slaví 25 let. Jubilejní ročník vyvrcholí sobotním koncertem kapely Škwor. Vyrazte zadarmo

PR článek

Přes 30 pivovarů a minipivovarů z celé republiky, 2 pódia a 9 převážně rockových kapel. Takové budou SLAVNOSTI PIVA na českobudějovickém Výstavišti, letos jako nadupaný open-air pivní a hudební festival. Vystoupí Miro Šmajda s kapelou TERRAPIE, česká hudební skupina Škwor, punk-rocková kapela zakázanÝovoce nebo dnes už legendární HEBAND z Budějc. Dvoudenní slavnosti začínají v pátek 26. května. Vyhrajte vstupenky a užijte si pořádnou jízdu.

25. ročník SLAVNOSTÍ PIVA letos proběhne ve velkém stylu. Dvoudenní hudební program bude na 2 pódiích (Pivovarská zahrada a hlavní stage před Národním pavilonem Z), vystoupí 9 zejména rockových kapel. Slavnosti piva patří mezi návštěvnicky nejoblíbenější akce, které českobudějovické Výstaviště pořádá.

„Slavnosti piva vracíme po 2 letech do jarního termínu, který se nám osvědčil jako nejlepší. Navíc letošní jubilejní ročník jsme se rozhodli oslavit větším hudebním programem a zorganizovat slavnosti jako hudební a pivní festival. Návštěvníci ochutnají tradiční i netradiční piva, pro nepivaře budou v nabídce míchané nápoje a chybět nebude ani dobré jídlo,“ zve na akci předseda představenstva Výstaviště České Budějovice Mojmír Severin.

Škwor, Miro Šmajda, Abraxas i Heband

V pátek vystoupí hard rocková kapela z Ústí nad Labem STARÁ ŠKOLA, jejíž repertoár tvoří vlastní autorské skladby. Představí se i česká rocková skupina ABRAXAS s frontmanem Slávkem Jandou, který v minulosti hrál se svojí kapelou jako doprovod legendárního zpěváka Petra Nováka. V půl šesté bude hlavní stage patřit dnes už legendární jihočeské kapele SEVEN´S UNPLUGGED, hrající akustické verze známých rockových písní i vlastní tvorbu. Páteční program zakončí česká punk-rocková a pop rocková kapela zakázanÝovoce.

Sobotní program odstartují Budějčáci z kapely THE GREENS. V Pivovarské zahradě je pak vystřídá jedna z prvních českých reggae kapel, která dnes hraje převážně reggae a funky, HEBAND. V pět hodin bude hlavní stage patřit Miro Šmajdovi, který se do povědomí dostal jako jedna z nejúspěšnějších tváří československé Superstar, ale také jako vítěz kategorií album roku, skladba roku a objev roku v anketě Žebřík. Miro Šmajda je frontmanem kapely TERRAPIE, se kterou na SLAVNOSTECH PIVA vystoupí.

„Jihočeská kapela SteySky zakončí hudební program Pivovarské zahrady a slavnosti vyvrcholí koncertem české hard-rockové kapely ŠKWOR, která letos slaví rovněž 25. výročí svého založení,“ prozradila mluvčí českobudějovického Výstaviště Michaela Čeňková.

SLAVNOSTI PIVA začínají v pátek 26. května v 16 hodin, v sobotu 27. května ve 14 hodin. Brány areálu se oba dva dny zavírají v jednu hodiny po půlnoci. Vstupenky, podrobný program a informace jsou na webu českobudějovického Výstaviště.

Vyhrajte vstupenky a vyrazte zadarmo!

Vylosováni budou dva výherci, z nichž každý získá 2 vstupenky umožňující volný vstup na SLAVNOSTI PIVA v rámci jednoho libovolně zvoleného dne. Soutěž končí ve středu v 8:00 hodin.


Soutěž skončila! Výherci byli informování emailem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Slavnosti piva, kultura, výstaviště, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavnosti piva slaví 25 let. Jubilejní ročník vyvrcholí sobotním koncertem kapely Škwor. Vyrazte zadarmo  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.