Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na SUMMER PARKU vystoupí Jakub Kohák i hvězdy Ordinace v růžové zahradě. Vyhrajte vstupenky

PR článek

Desítky sportů, bohatý kulturní program i Svět fantasie. To je první ročník SUMMER PARKU, festivalu pro celou rodinu na českobudějovickém Výstavišti. Začíná v pátek 23. června a je až do neděle. Vystoupí hvězdy Ordinace v růžové zahradě, Jakub Kohák, Raego, Milan Peroutka a další. Soutěžte s námi o dvě rodinné vstupenky.

Od pátku do neděle se kromě bohatého kulturního programu SUMMER PARKU mohou návštěvníci těšit na ukázky až 30 sportů jako je například florbal, hokej, lyžování, stolní tenis, ale třeba i footbag, softball a mnohé další. Probíhat budou závody i ukázkové tréninky. Představí se jak profesionální kluby (HC Motor České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice), tak i hobby kluby, které se zabývají sportovní výchovou dětí a mládeže. 

„Na SUMMER PARKU bude možné strávit celý den. Rodiče společně s dětmi vyzkouší různé druhy sportů a díky tomu, že na jednom místě bude zastoupeno velké množství klubů, si můžou udělat lepší představu, jaký sport je pro jejich děti ten nejlepší. Pro ty, které sport nebaví, jsme připravili třídenní hudební program,“ uvádí předseda představenstva Výstaviště České Budějovice Mojmír Severin. Prozradil, že řada klubů na SUMMER PARK přivede i své odchovance.  Někteří z nich jsou dnes už známými tvářemi, a to nejen ve světě sportu.

„Věříme, že v pátek k nám zavítají i žáci základních nebo středních škol se svými pedagogy. Blíží se prázdniny a SUMMER PARK je tedy skvělá příležitost zpříjemnit si poslední školní dny. Navíc školy mají celé páteční dopoledne vstup zdarma,“ dodala mluvčí českobudějovického Výstaviště Michaela Čeňková.

Seriálový syn Čestmíra Mázla, show s Kohákem i dětské kapely

Po celé tři dny si mohou návštěvníci užít bohatý kulturní program. V pátek vystoupí písničkář Voxel, večer zakončí Milan Peroutka s kapelou Perutě. V sobotu na SUMMER PARK zavítají hvězdy Ordinace v růžové zahradě Anna Julie Slováčková a Ladislav Ondřej. Oblíbená herečka a seriálový syn „Čestmíra Mázla“ při své společné talkshow povypráví o seriálu, který už roky sledují tisíce diváků, a také o společné divadelní hře a zákulisí světa showbyznysu. Jednou z hlavních tváří SUMMER PARKu je herec a režisér Jakub Kohák, kterému bude patřit sobotní odpoledne. Po něm vystoupí divadelně hudební skupina Kašpárek v rohlíku a rapper a zpěvák Raego. Sobotní program zakončí funky-soul-rocková kapela v čele s Otou Balagem.

Neděle je speciálně věnovaná dětem. Vystoupí dětská hudební dvojice Karol a Kvído, BibiBum a Čiperkové. Národní pavilon Z je věnovaný všem milovníkům fantastiky - fanouškům deskových a karetních her všeho druhu, popkulturních fenoménů a nadšencům počítačových her. Návštěvníci si můžou vyzkoušet nové deskové hry, zúčastnit se otevřeného hraní RPG her nebo se jen ponořit do světa fantazie dle libosti. Celodenní program všem umožní hrát tak dlouho, jak jen každý bude chtít. Bude možné vše vyzkoušet, půjčit, nebo si hry na místě koupit.

SUMMER PARK začíná v 9 hodin, v pátek a v sobotu končí akce ve 22 hodin, v neděli v 16 hodin. Podrobný program, informace k akci i vstupenky jsou na www.summerpark.cz. Páteční program pro školy začíná v 8:30 a až do 12:00 je vstup pro školní skupiny zdarma.

Ukázkové tréninky, závody a sportovní show předvedou tyto kluby:

FLORBAL: Florbal FBC Štíři • BOJOVÉ SPORTY: Fight Club České Budějovice / Gladiators Gym / Sportovní klub JUDO České Budějovice / TJ Karate České Budějovice • HÁZENÁ: Jihočeský krajský svaz házené • SPORTOVNÍ GYMNASTIKA: Tělovýchovná jednota Merkur České Budějovice • LEDNÍ HOKEJ: BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE / HC MAD BULL • BASKETBAL: Basketbalový sportovní klub České Budějovice • FOTBAL: SK Dynamo České Budějovice / SK Slavia České Budějovice • BEACH VOLEJBAL: Beach Service • LYŽOVÁNÍ: TJ Motor České Budějovice - oddíl lyžování SKI MOTOR • STOLNÍ TENIS: Jihočeský krajský svaz stolního tenisu • SOFTBALL: Žraloci Ledenice • FOOTBAG: SK Footbag Tábor • RUGBY: Rugby Club České Budějovice • NOHEJBAL: SK Hlincovka •  CHEERLEADING: Orel České Budějovice - Dark Foxes Cheerleading • ORIENTAČNÍ BĚH: SKP České Budějovice - ORIS - Český svaz orientačních sportů • BCROSS:  BcrossGYM & CrossFit České Budějovice • SK Meťák České Budějovice

Soutěž o rodinné vstupenky na Summer park (23. - 25. června)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát rodinnou vstupenku na SUMMER PARK. Stačí jen do 21. června do 15 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherci budou informováni emailem.

Soutěž skončila! Výherce byl informován! Gratulujeme!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Summer park, kultura, výstaviště, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na SUMMER PARKU vystoupí Jakub Kohák i hvězdy Ordinace v růžové zahradě. Vyhrajte vstupenky  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.