Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Jihočeský festival Přeštěnice již tento týden. Dorazí Mirai, Rybičky48, Wohnout nebo Cirk La Putyka

PR článek

Poslední červnový víkend 30.6.-1.7. vypukne velká hudební smršť v Přeštěnici v podobě 50 hudebních vystoupení. Na 4 stage se během dvou dní vystřídají Mirai, kteří se představí v Přeštěnici poprvé, Rybičky 48 se svou bezkonkurenční show, Wohnout jako záruka kvalitní kytarové muziky nebo Traktor, hardrocková, stále žádanější skupina a samozřejmě spoustu dalších interpretů, ať už rockového, punk-rockového či popového rázu.

Mimo velká česká jména se představí také lokální umělci a návštěvníci si kromě muziky mohou užít festivalovou gastronomii, fun zónu, která je nejen pro děti. Součástí nabídky budou služby tetování, malování na obličej, trampolína, pěnová party, boulderingovou dráha, zorbing a mnoho dalšího. Děti jistě potěší hudební dětská formace Lollipopz nebo vystoupení populární Bibibum.  Mimo jiné se právě vy stanete svědkem neopakovatelné show v podání souboru Cirk La Putyka - divadelní společnost, která se profesionálně věnuje žánru nového cirkusu. Tvoří ji více než stovka herců, tanečníků, akrobatů, hudebníků, produkčních, techniků, lékařů, maskérů a dalších profesionálů.  Cílem projektů Cirk La Putyka je vytvářet jedinečná, osobitá díla a zároveň boří předsudky a předem vytvořené hranice. Zkrátka vystoupení, které vám vezme dech.

Toto a mnohem více je léto v Přeštěnici. Festival pro celou rodinu, který nabídne mnohem více než jen hudební vystoupení a show. „Snažíme se vymyslet program, ve kterém si každý přijde na své. Koneckonců, nejdůležitější jsou vzpomínky a atmosféra, kterou přeštěnická louka bezesporu nabízí,“ přibližuje dramaturg festivalu Josef Kašpar.

Placení s NFCtron

Hladký chod festivalu bez front zajistí ověřený cashless systém placení NFCtron. „Opět přicházíme s nejrychlejším placením od NFCtron. Peněženku nechte doma, pro placení na akci budete potřebovat jen náramek s čipem! Platby hotově ani kartou nebudou v areálu možné. Dobijte si kredit online přímo ke vstupence, plaťte přiložením k prodejním zařízení a sledujte svoji útratu jednoduše online!“ vysvětluje produkční festivalu Lenka Žáková.

O festivalu

Open Air Music Fest Přeštěnice byl založen v roce 2001. Koná se nedaleko Milevska, na trase mezi Pískem a Táborem. Během více jak dvacetileté historie si vybudoval pevné místo mezi nejznámějšími českými festivaly je členem festivalové asociace FESTAS (www.festas.cz). Je také zapojen do projektu Čistý festival.

Vstupenky

Základní dvoudenní vstupenky lze koupit na webu https://www.prestenice.cz/vstupenky za 1390 Kč a VIP za 1690 Kč. Jednodenní vstupenky jsou za 890 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma. Spolu se vstupenkou je možné také nabít kredit pro bezhotovostní platbu na místě. Na vybraných předprodejních místech lze zakoupit speciální edici tištěných vstupenek. V ceně vstupenky je v termínu 30. 6. -2. 7. 2023 volný vstup do areálu Milevského koupaliště a v následujícím termínu od 3.7.- 7.7.2023 vstup za 50 %.

Všechny informace naleznete na www.prestenice.cz a facebook.com/prestenice.

Soutěž o vstupenky na festival

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát dvě vstupenky na Open Air Fest Přeštěnice. Stačí jen do čtvrteční 10. hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherci budou informováni emailem.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Přeštěnice, festival, hudba, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jihočeský festival Přeštěnice již tento týden. Dorazí Mirai, Rybičky48, Wohnout nebo Cirk La Putyka  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.