Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vítězkám soutěže Úsměv HappyFoto přálo na jihu Čech počasí, s odjezdem jejich úsměvů symbolicky skončilo léto

Ani letošní rok se nemohl obejít bez populární soutěže o nejkrásnější úsměv společnosti Happy Foto. I tentokrát se do soutěže zapojily stovky dívek z celého Česka a Slovenska, do závěrečného finále mohly však postoupit jen tři. Nakonec šlo o dvě Slovenky a jednu Češku.

Téměř šest stovek soutěžících, ze kterých vzešlo padesát nejlepších, chtělo zabojovat o vysoké finanční hotovosti a další hodnotné ceny. Mezi nimi byla například prohlídka fotolaboratoře v rakouském Freistadtu, degustační menu ve vyhlášené českobudějovické restauraci Hotelu U Solné brány a profesionální fotografování v českokrumlovské zámecké zahradě. Nakonec se do nejužšího výběru dostaly Slovenky Viktória Nagyová, Barbora Némethová a Češka Lenka Čepáková.

Všechny tři si dva dny strávené na jihu Čech, a částečně i v Rakousku, náramně užily. Během úterka si nejdříve vyzkoušely nespočet outfitů z butiku Hala Bala v Českém Krumlově, následně se s některými modely vydaly právě do zámecké zahrady, kde už na ně čekal sám majitel společnosti HappyFoto Bernhard Kittel, který se ujal role hlavního fotografa. 

A právě Bernhard Kittel byl ten, který finalistky o den později přivítal ve fotolaboratoři společnosti HappyFoto v rakouském Freistadtu. Děvčata se mohla podívat, jak se vyrábí fotoknihy a fotodárky, jak probíhá vyvolání fotografií. Po velmi naučné a zajímavé prohlídce se Viktória Nagyová, Barbora Némethová a Lenka Čepáková vydaly zpátky do Českých Budějovic na vyhlášení konečného pořadí soutěže Úsměv HappyFoto pro rok 2015.

Po slavnostním zahájení v Hotelu U Solné brány bylo servírováno několikachodové degustační menu. Dívky si na něm velmi pochutnaly, přesto však mezi nimi bylo znát drobné napětí. Netrpělivě totiž očekávaly, která z nich vyhraje. Krátce nato se dočkaly. Absolutní vítězkou a držitelkou ocenění Úsměv HappyFoto 2015 se stala finalistka z České republiky, čtyřiadvacetiletá dívka z Dolních Bojanovic, Lenka Čepáková, která obdržela šek na rovných tisíc euro. Výhru investuje do výstavby rodinného domku a zkrátka nepřijde ani její syn.

Slovenský souboj, respektive druhé místo, vyhrála devatenáctiletá Viktória Nagyová z Okoči. Ta získala od HappyFoto poukaz na šest set euro. Získanou finanční sumu rozloží mezi nemocné děti, pro které každým rokem v lednu organizuje charitativní ples, a své nejbližší. Bronzovou příčku obsadila dvacetiletá Barbora Neméthová z obce Jánovce. Větší část z výhry čtyři sta euro věnuje svým rodičům, u kterých bydlí, na rekonstrukci domu. Zbytek si nechá na další focení a dovolenou.

Se závěrečným slovem při degustačním menu v Hotelu U Solné brány pomalu, ale jistě začaly další přípravy na následující ročník Úsměv HappyFoto, který každoročně vzbuzuje velký zájem u dívek a žen všech věkových kategorií.

„Ačkoliv se jedná již o třetí ročník, tak stále všude vnímám pozitivní energii. Všechny vítězky byly optimisticky naladěny a úsměv vládl napříč celou soutěží. Právě úsměvů není nikdy dost, a proto si myslím, že jsme toto téma zvolili nejlépe, jak jsme mohli. Trošku mě ale mrzí negativní reakce na Facebooku. I přes to, že mě specialisté na sociální sítě neustále přesvědčují o tom, že se jedná o ‚hospodu‘ a tyto reakce jsou nezbytné, mrzí mě, že zde často reagují lidé, kteří si ani nepřečetli pravidla soutěže. Často jsme pak nařknuti z něčeho, co není pravda. A to nemám ráda. Já i společnost HappyFoto vždy respektujeme a ctíme nastavená pravidla. Nic jiného nepřipouštím. Poprvé jsme se také setkali s odstoupením jedné vítězky, slečny Lenky Kovandové. Na tuto situaci jsme sice byli připraveni, ale i tak nás zamrzela. Celkově přinesl letošní ročník spoustu nových zážitků a my jsme rádi, že jsme stejně jako v předchozích letech vykouzlili úsměv na mnoha tvářích,“, dodává s úsměvem jednatelka společnosti HappyFoto Česko, paní Michaela Bílá Čížková.

Úsměv HappyFoto 2015

Úterý, 15. září 2015, 14:50

Úsměv HappyFoto 2015
Úsměv HappyFoto 2015

Foto Matěj Večeřa

Štítky soutěž, Česko, Slovensko, Freistadt, Rakousko, Facebook, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězkám soutěže Úsměv HappyFoto přálo na jihu Čech počasí, s odjezdem jejich úsměvů symbolicky skončilo léto  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.