Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pasát fouká vlídný, Budějcím ale nové jméno nedá. J.A.R. vystoupí v Café Klubu Slavie

Že nevíte, co vlastně J.A.R. znamená? Ne, nemá to souvislost s Republikou Jižní Afrika. J.A.R. znamená ve zkratce Jednotka akademického rapu nebo Jaromír a Radomír. A tahle legendární česká funkově-rocková skupina vyrazí už tuto sobotu do Českých Budějovic. Nebyla by to Budějcká Drbna, aby pro vás ve spolupráci s Café Klubem Slavie neměla soutěž o dvě vstupenky.

Slovo J.A.R. je mnoha lidmi vnímáno jako něco velmi záhadného, protože ani po desetiletích existence ještě nikdo nepřišel na kloub tomu, o co této vlastně kapele jde - chce publikum pobavit, poučit, zesměšnit, nebo mu jenom zahrát?! Podzimní tour J.A.R. vám totiž chce srozumitelně vysvětlit, co to znamená „myslet jarovsky“, jak to vzniká, čím se to odlišuje od běžného myšleni a jestli je možné hrát dadaistický funk. Zkrátka, nikdo nesmí odejít nepoučen! Všichni členové kapely jsou napnuti k prasknutí, zda se jim to povede. Á propos, výše IQ publika ani hudebníků není nijak limitována...

Koncert startuje ve 21:00. Lístky jsou stále k dispozici na baru Café Klubu Slavie nebo online zde. A Budějcká Drbna má pro vás tradiční soutěž o volné vstupenky.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapely J.A.R.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát jednu vstupenku na vystoupení kapely J.A.R. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 16. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dan Bárta přijede s kapelou Alice. Správně je tedy odpověď C. Volnou vstupenku na sobotní vystoupení vyhráli čtenáři Jan Bíca a Klára Přibylová. Blahopřejeme!

Štítky J.A.R., soutěž, vstupenka, České Budějovice, hudební skupina, Drbna.cz, Jižní Afrika, Dan Bárta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pasát fouká vlídný, Budějcím ale nové jméno nedá. J.A.R. vystoupí v Café Klubu Slavie  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.