Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection vyráží v pátek do Café Klubu Slavie!

V listopadu a prosinci proletí tour, v rámci kterého se na jednom pódiu potkají kapely Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection. Poslední dvě jmenované v rámci turné navíc představí své nové desky, které vychází v listopadu. V rámci této šňůry dorazí v pátek 13. listopadu do Českých Budějovic - do Café Klubu Slavie! Začátek akce je plánován na 19:30.

Dveře klubu se otevřou hodinu před. Lístky stále můžete zakoupit na městském předprodeji CBsystem a nebo na baru v Café Klubu Slavie. V den koncertu budou zajisté lístky v dostatečném množství na místě.

Prague Conspiracy patří mezi koncertně nejvytíženější kapely u nás. Jen v loňském roce kapela odehrála přes 80 koncertů. Letos na podzim vyjde nová deska kapely s názvem Inner Game, která naváže na prvotinu Renegades z roku 2013. Na nové desce kapela navázala spolupráci s producentem Yardou Herešicem, který má na svědomí mimo jiné třeba poslední desku kapely Kabát. „Spolupráce s Yardou je úplně někde jinde, než na co jsme byli zvyklí, díky ní bude nová deska o obrovský kus dál, než ta předchozí,“ říká frontman kapely Kuba Siňor. „Doufáme, že nás fanoušci podpoří a budeme desku moci dokončit podle smělých plánů, které s ní máme,“ dodává a naráží na kampaň kapely na crowdfundingové síti HitHit.

Kapela Zoči Voči je zase dlouhodobě jednou z nejúspěšnějších mladých slovenských kapel. Minulý rok vydala zatím poslední desku Audioherion, se kterou objela kompletně vyprodané turné na Slovensku. V rámci Nicolaus vodka tour kapela poprvé představí novinky také v České republice. Pro turné má kapela připravený speciální set, v rámci kterého skloubí jak aktuální novinky, tak starší hity. V rámci společného turné Zoči Voči a Prague Conspiracy před třemi lety vznikl společný singl Nad Prahou, který má na YouTube téměř milion poslechů. Možná se i letos můžeme těšit na podobnou novinku.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapel Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na vystoupení kapel Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Zpěvačkou Prague Conspiracy je Aneta Galisová. Správně je tedy odpověď A. Dvě volné vstupenky na dnešní vystoupení vyhráli čtenáři Denisa Balková a Vlastimil Švík. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, soutěž, Zoči Voči, turné, vstupenka, České Budějovice, Kabát, koncert, YouTube, Česko, Slovensko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zoči Voči, Prague Conspiracy a Criminal Colection vyráží v pátek do Café Klubu Slavie!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.