Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dance bar Paradox oslaví 5 let fungování. Dostal krásný dárek - ocenění Nejlepší klub roku 2015

Českobudějovický Dance bar Paradox oslaví v pátek 5. prosince svých pět let fungování. A k narozeninám dostal krásný dárek - ocenění Nejlepší klub roku 2015. Při té příležitosti jsme pro čtenáře Budějcké Drbny vyzpovídali majitele klubu, Miroslava Řehoře, který provozuje v Českých Budějovicích také koktejlový bar Žlutá ponorka.

Určitě musíte mít z opětovného získání ocenění CZECH BAR AWARDS velkou radost. Jak se vám podařilo obhájit vítězství z roku 2011?
Jsem si jistý, že obhájit vítězství se nám podařilo jen a jen nepřetržitou usilovnou prací a neustálým zdokonalováním našich služeb. Osobně mám z ocenění samozřejmě radost velkou a jsem vnitřně opravdu potěšený, že jsme každoročně nominováni mezi 5 nejlepších klubů v České republice. Na druhou stranu už po předešlých úspěších našeho klubu v této anketě vím, že ne všichni nám vítězství přejí. Někteří dokonce nechápou, jak může českobudějovický klub porazit věhlasné pražské kluby.

Jak tedy může českobudějovický klub porazit věhlasné pražské kluby?
Především bych chtěl zdůraznit, že CZECH BAR AWARDS je prestižní soutěž, kde nejlepší podniky vybírá odborná porota, nikoliv návštěvníci klubů. Tím pádem má stejnou šanci na úspěch menší klub z menšího města, stejně jako věhlasný pražský klub s mnohonásobně vyšší návštěvností. Odborná porota z řad profesionálů hodnotí každý z nominovaných podniků na základě osobní návštěvy podle celé řady přísných hodnotících kritérií rozdělených do 4 základních skupin. Nebudu čtenáře Drbny unavovat jejich kompletním výčtem, soupis včetně informací o soutěži si každý zájemce může najít na www.barawards.cz. Pro příklad uvedu například čistotu prostředí, design, celkový dojem, hudební produkci, úroveň a znalosti personálu, originalita nabídky produktů, chuť objednaného nápoje, prezentace daného podniku a tak dále. Ocenění tedy patří skutečně všem - zaměstnancům, spolupracovníkům, dýdžejům a především hostům, díky kterým bychom nemohli fungovat.

Čím si vysvětlujete, že vám lidé vítězství nepřejí?
Já pevně doufám, že většina nám úspěch přeje, čemuž svědčí i ohromná řada milých gratulací, které jsme po vyhlášení obdrželi! Pokud nám někdo úspěch nepřeje, zřejmě je za tím buďto určitá rivalita, nebo možná neznalost podmínek soutěže a konkurenčního prostředí vůbec. Lidé, kteří mají přehled, většinou dokáží ocenit kvalitu námi nabízených služeb. Například Jaro Slávik nám složil velkou poklonu se slovy, že máme skutečně klub světové úrovně. Je pravda, že někteří naši místní návštěvníci to po pěti letech berou již jako zažitý standard. Navíc ne každému koncept našeho klubu vyhovuje. Což je naprosto přirozené a pochopitelné.

 

 

Budete i příští rok usilovat o vysoké umístění v této anketě?
Samozřejmě budeme moc rádi, pokud Paradox zůstane v této anketě i nadále úspěšný. Pro nás má ocenění velkou profesní hodnotu a rozhodně nehodláme v ničem polevit. Nicméně mnohem důležitějším faktorem úspěchu je pro nás spokojenost našich hostů a s tím související i vysoká návštěvnost klubu.

Chystáte v Paradoxu v blízké době nějaké změny?
Tato otázka je více než aktuální! I když jsme to dlouho drželi pod pokličkou a uvalili jsme na tuto novinku informační embargo, vzhledem k aktuálnímu datu už můžu prozradit, že v lednu chystáme velkou rekonstrukci Paradoxu. Respektive jeho redesign. Naši pravidelní návštěvníci už mají klub okoukaný a i ve světě se zpravidla po pěti letech u podobných podniků mění design. Chceme reflektovat na aktuální světové trendy - máme připravenou rekonstrukci v industriálním stylu. S tím půjde ruku v ruce také změna produkce. Zaměříme se více na komerční taneční scénu a na své si rozhodně přijdou i starší ročníky. Kdo chce tedy ještě navštívit Paradox v aktuální podobě, poslední party ve starém kabátě bude silvestrovská - 31. prosince 2015.

To zní rozhodně zajímavě! Tento pátek oslavíte 5. narozeniny. Jaké lákadlo jste připravili pro návštěvníky letos?
Dlouho jsme zvažovali, jakého hosta pozvat na narozeninovou party. A protože poslední měsíce nás obklopují  vzhledem k aktuálnímu dění ve světě negativní zprávy, výběr byl jasný! Rozhodli jsme se do Paradoxu přivézt tu největší možnou dávku pozitivní energie, kterou nám stoprocentně doručí Daniel Nekonečný. Moc se na něj těšíme, už jen telefonická komunikace s ním nás dobíjí na týdny dopředu. (úsměv) Spolu s Danem vystoupí krásné exotické tanečnice, čeká nás multimediální show, za dýdžej pultem se vystřídá věhlasný DJ Uwa s Jirkou Ježkem z rádia Kiss Jižní Čechy, chybět nebude narozeninové menu, stylový fotokoutek, RedBull bar, kde si každý příchozí namíchá svůj welcome drink a samozřejmě barmanská show. Všichni čtenáři Drbny jsou srdečně zváni!  

Na závěr si neodpustím otázku ohledně Žluté ponorky. Proslýchá se, že se budete stěhovat z Chelčického ulice do centra Českých Budějovic. Sdělíte čtenářům nějaké bližší info?
Ano, musím potvrdit, že Drbna má dobré informace. (úsměv) Ponorku budeme stěhovat po patnácti letech do centra. Konkrétní prostor už máme a myslím, že budou všichni finálním místem překvapeni! Prozradím jen, že to bude velmi blízko náměstí a bude to na jaře roku 2016.

Štítky ocenění, Drbna.cz, České Budějovice, paradox, anketa, Česko, Jaro Slávik, Daniel Nekonečný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dance bar Paradox oslaví 5 let fungování. Dostal krásný dárek - ocenění Nejlepší klub roku 2015  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.