Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Sobota patřila Krumlovu. Přijely sem návrhářské hvězdy na MODA Fashion Day

Jezuitský sál Hotelu Růže v Českém Krumlově hostil v sobotu 28. listopadu módní večer s názvem MODA Fashion Day Český Krumlov 2015. Kapacita byla zaplněna do posledního místa, a tak si modelky rozhodně připadaly jako na nějaké obří světové přehlídce.

Patronkou akce byla Hana Cardová - manželka starosty města Český Krumlov. Módní večer svou zaštitou podpořil Slovenský inštitút v Prahe. Díky tomuto spojení byla v Hotelu Růže přivítána slovenská módní navrhářka Valery Dubay, která se stala i hlavní hvězdou večera. Její kolekce večeních šatů a kožešin s názvem Mysterious nejednomu návštěvníkovi doslova učarovala.

Cílem organizatorů akce - společnosti Compliments EuroGroup s.r.o. - bylo představit návštěvníkům to nejlepší z české a slovenské módní tvorby a zároveň ukázat sortiment prodeje modních oděvů dostupných v Českém Krumlově. Svou přehlídkou se prezentovaly butiky Mata Hari, Hala Bala, Spodní prádlo underwear, Krumlovanka s kolekcí klobouků Tonak, ale také rodák z Českého Krumlova, módní návrhář René Konečný. V rámci večera byl otevřen showroom, ve kterém si mohli návštěvníci prohlédnout a zakoupit veškerý sortiment předvedených modelů od všech návrhářů a značek.

Dalším z cílů organizátorů bylo vytvořit v Českém Krumlově koncept módní a společenské události, která by neskončila jediným večerem, ale stala se součástí každoročního českokrumlovského kulturního program. To, že se jedná o koncept, který návštvníky zajímá, vypovídala i návštěvnost - 500 prodaných vstupenek, tzn. maximalní kapacita.

Nejen návrháři a butiky z Českého Krumlova měli možnost se prezentovat na MODA Fashion Day. Mezi modelkami jsme mohli vidět druhou vicemiss České republiky 2007 Veroniku Procházkovou Chmelířovou a Denisu Domanskou Česká Miss World 2011. O choreografii a scénaristiku se postaral úspěšný choregraf Miss Slovensko a režisér Unique Fashion Week Peter Vardy. Večerem hosty provedla moderátorka Markéta Vlachová. 

Štítky Český Krumlov, Mata Hari, Peter Vardy, Tonak, Miss Slovensko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobota patřila Krumlovu. Přijely sem návrhářské hvězdy na MODA Fashion Day  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.