Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gazda není pro povaleče, ale pro aktivní mladé lidi

PR článek

Gazda Urban Brand je specializovaná značka s urban a street módou. Co přesně název značky znamená, proč a s jakou filosofií vznikl nápad vytvořit tuto značku, nám prozradili spolumajitelé Jiří Průša a Admir Mešić.

Značka byla registrována roku 2007 a začátky byly velmi pozvolné. První kolekce vznikla v nákladu 50 triček, která se rozprodávala téměř rok. Začaly se ale objevovat pozitivní ohlasy a s každou další kolekcí rostl počet triček v nákladu i poptávka. Zcela zásadní bylo počáteční setkání Admira s Jirkou, který se vracel z Karibiku, odkud si přivezl bohaté zkušenosti a kulturní kontakty coby promotion manager velkého klubu na ostrově St. Maarten.

Prvotní myšlenka vznikla na základě odmítnutí nosit nekvalitní nebo předražené oblečení s nelíbivými designy velkých značek. „My se chceme zaměřit na lidi, na jejich životní styl. Spolupracujeme a hrdě oblékáme skvělé muzikanty, tanečníky, DJ's, skatery, motorkáře, BMX ridery i fightery. Na prvním místě u nás nestojí profit, ale rozvoj komunity aktivních a tvořivých lidí,“ upřesňuje zakladatel značky Admir Mešić.

V logu značky Gazda Urban Brand naleznete štít a trikoloru. Ani název nebyl zvolen náhodou: „Slovanské slovo Gazda lze přeložit jako pán nebo šéf, ten, který rozhoduje,“ vysvětluje Jiří Průša. „Ke slovanství odkazuje i logo, jelikož zobrazuje gotický štít se slovanskými barvami - bílou, červenou a modrou.“

Každé triko nebo mikina vás zaujme originálním návrhem a především kvalitním zpracováním. Vše od designu, střihu až po výrobu je realizováno v Čechách s ohledem na ekologii a podporu lokální ekonomiky.

Postupem času se vytvořila velká základna fanoušků, kterým značka Gazda tak přirostla k srdci, že se kromě originálních kousků chlubí na sociálních sítích také unikátním tetováním s logem značky. Komunita podporovaných umělců a sportovců zahrnuje i špičky ve svých oborech: jmenujme Jana Bílého, mistra ČR v high jumpu, Josefa Talafouse, juniorského mistra ČR v Muay Thai nebo DJ Fluxe, několikanásobného a nejčerstvějšího mistra ČR v několika disciplínách.

„Nejsme a nikdy nebudeme firma, která jen generuje profit do vlastních kapes. Ten u nás slouží pouze k dalšímu rozvoji značky a na podporu městské a urban kultury, jelikož jsme z tohoto prostředí sami vzešli a máme mu co splácet,“ doplňuje Jiří Průša. „My nejsme běžná korporátní značka. My jsme Gazda - A Brand You Can Trust.“

Originální designové oblečení se slovanským odkazem si můžete vybrat na e-shopu www.gazdashop.cz. Více informací a fotografií naleznete také na Facebooku nebo Instagramu.

Štítky Admira s.r.o. v likvidaci, Česko, Karibik, Popelka Biliánová, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gazda není pro povaleče, ale pro aktivní mladé lidi  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.