Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chřipková epidemie - skvělý tip, jak ušetřit na nákupech v lékárnách

PR článek

V Jihočeském kraji byl letos oficiálně vyhlášen stav chřipkové epidemie na konci ledna, a ačkoliv počasí už chvílemi připomíná jaro, tak podle hlášení vysoké nebezpečí chřipky stále trvá. Na Českobudějovicku byl ještě na začátku března zaznamenán nárůst počtu evidovaných pacientů.

Pojďme si společně projít několik rad, jak po zimě doplnit potřebné vitamíny a vykročit tak energicky vykročit do veselejšího jarního období a především ušetřit na lécích se Slevovekody.com.

Základ je vitamín C

Kyselinu citronovou askorbovou, neboli vitamín C, známe všichni dobře. Stejně tak tušíme i jeho důležitou úlohu v našem organismu, především co se týče naší imunity a stimulace tvorby bílých krvinek. Možná vás ale překvapí, že jeho nejvíc ho není v citrusových plodech, ale například v červené paprice, kiwi nebo černém rybízu. Vitamín C se navíc vyznačuje tím, že je tzv. termolabilní, tedy že varem a vyšší teplotou o něj přicházíme. Snažme se tedy jíst co nejvíce ovoce a zeleniny v syrovém stavu.

Ani syrová zelenina ale nemusí znamenat, že vaše z ní vaše tělo dokáže získat tolik „céčka“, kolik skutečně potřebuje, a tak není na škodu příjem vitaminu C také koncentrované podobě. A pokud se vám nechce ihned utíkat do lékárny, stačí se rozhlédnout na internetu, kde můžete výhodně dovybavit vaši domácí lékárničku, ať už potřebnými vitamíny nebo dalšími volně prodejnými léky. Stačí využít Slevový kupon Pilulka a ušetřit při každém nákupu.

Celý princip je jednoduchý. Vy jako zákazník si kód zkopírujete a následně ho při objednávce vložíte do příslušného pole. Sleva se pak automaticky odečte od konečné ceny a vás těší výhodný nákup i ušetřené peníze. Tento výhodný model si již získal miliony příznivců po celém světě!

Sluníčko a relaxace

Díky celoročnímu přístupu k zelenině se většina vitamínů dá doplňovat i přes zimu. Sluneční svit ale ničím nenahradíme a kvůli jeho nedostatku přicházíme přes zimu kromě dobré nálady a energie také o velké množství vitamínu D, který nejen podporuje imunitní systém, ale také stimuluje mozkovou aktivitu a má příznivý dopad na naše srdce.

Na to je ale jednoduché řešení - choďte na procházky do přírody. Díky sluníčku doplníte vitamín D, vaše hlava si po pracovním dnu alespoň na chvilku vydechne a pravidelný pohyb rozhodně nikdy neuškodí. V okolí Českých Budějovic jsou k tomu navíc ideální podmínky!

Očkování a prevence

Pokud paříte mezi ty, kterým se každoroční chřipka nebo nachlazení nevyhýbá, určitě stojí za to popřemýšlet o možnostech očkování na počátku nebo v průběhu zimy. Nebo se alespoň porozhlédnout po potravinových doplňcích na podporu imunity.

Pokud už ale přeci jen zalehneme do peřin, není na škodu využít právě zmíněné internetové lékárny, kde si můžete z pohodlí domova jednoduše objednat všechny dostupné léky, které vás pomohou brzy postavit na nohy. Výborným způsobem, jak při podobných nákupech na internetu ušetřit, je bezpochyby využití největšího poskytovatele slev a slevových kódů - SlevoveKody.com.

Přejeme pevné zdraví a maximum energie! 

Štítky Jihočeský kraj, zima, vitamín C, okres České Budějovice, zelenina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chřipková epidemie - skvělý tip, jak ušetřit na nákupech v lékárnách  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.