Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Příští týden čekají restauraci Masné krámy burgry a „chřestění“

Šéfkuchař restaurace Masné krámy připravil další sezonní nabídku. Od 18. do 22. května se na stolech objeví burgry z hovězího, kuřecího i vepřového masa, které doplní lehké pokrmy z čerstvého chřestu.

„Chřest byl vždy považován za luxusní delikatesu. Přestože dnes je chřest běžně dostupnou zeleninou, v našich domácnostech se na něj stále poněkud zapomíná. Našim hostům proto chceme ukázat různé druhy přípravy, například chřestovou pánev s těstovinami a kuřecím masem, nebo chřestovou polévku,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař restaurace Masné krámy. Zatímco burgry se v nabídce Masných krámů objeví poprvé, „chřestění“ proběhne již po deváté. V loňském roce byl mezi lidmi nejúspěšnější klasický chřest s holandskou omáčkou a vařeným bramborem.

Restaurace „Masné krámy“ nabízí hostům nejen dobrou kuchyni, ale především dokonale ošetřené čepované pivo, zejména kroužkovaný ležák Budweiser Budvar. „Masné krámy“ jsou jedinou restaurací na světě, ve které se kroužkovaný ležák Budweiser Budvar čepuje z pivních tanků. Kapacita restaurace je 200 míst. Podrobné informace o „Masných krámech“ najdete na www.masne-kramy.cz.

 

Tisková zpráva

Štítky restaurace, Budějovický Budvar, vepřové maso, chřest, pokrm, zelenina, polévka, těstoviny, kuřecí maso, brambor, holandská omáčka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští týden čekají restauraci Masné krámy burgry a „chřestění“  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.