Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Body Wraps vám zdravě a rychle pomůže od přebytečného tuku a celulitidy

Od února letošního roku vám v Salonu 4looki a ve Studiu Eywa v Českých Budějovicích a Českém Krumlově nabízí velice účinnou metodu Body Wraps, díky které můžete zdravě a rychle dosáhnout vysněné postavy bez nežádoucího jo-jo efektu.

Co jsou Body Wraps?

Body Wraps jsou tělové zábaly ve formě wrapu. Tato metoda pochází z americké Floridy a už více než 20 let ji využívají snad všechny hollywoodské hvězdy. Hlavní předností Body Wraps přitom je, že se můžete rychle, bezbolestně a bez větší námahy zbavit problémů se svojí postavou, v našich provozovnách navíc pod dozorem zdravotnického personálu.

Body Wraps Anticellulite a Body Wraps Slim

Jedním druhem zábalu (wrapu) nelze odstraňovat celulitidu a zároveň hubnout tak, aby byl výsledek v obou směrech perfektní. Mnohem účinnější cestou je soustředit se vždy na jeden z problémů a řešit jej co nejefektněji. Právě proto Salon 4looki a Studio Eywa nabízí hned dva typy Body Wraps – Body Wraps Anticellulite (proti celulitidě) a Body Wraps Slim (pro hubnutí).

Procedura Body Wraps Anticellulite trvá 120 minut, během nichž vám nejprve manuálně otevře lymfy pod klíčními kostmi, v podpaží a tříslech a rozproudí tak lymfatický systém. Poté si 60 minut odpočinete vleže v zábalu, během něhož budete pít šťávu z aloe vera, která napomáhá detoxikaci organismu. Po odložení zábalu následuje speciální anticelulitidní masáž skořicovým olejem. Výsledek je viditelný po dvou až třech kúrách a procedura navíc vede nejen k odstranění celulitidy a zužování části těla, ale také k hladké kůži a lepšímu zažívání.

Obdobný postup zahrnuje i 90 minut trvající metoda Body Wraps Slim, která cílí především na hubnutí. Celotělový zábal se skládá tentokrát ze speciálního, čistě přírodního bahna, které je obohaceno o vzácné minerály. Metoda je doplněna o třicetiminutový pohyb na stepperu, jímž se nastartuje metabolismus. Již po jedné kúře můžete zhubnout 5 až 30 centimetrů v celkovém obvodu těla.

Kde salon najdete a jak se můžete objednat?

Kosmetický Salon 4looki se nachází na Pražské třídě 67 v Českých Budějovicích, Studio Eywa v ulici Šumavská 506 v Českém Krumlově. Objednávat se můžete na telefonním čísle 734 359 779 nebo e-mailem na adrese bbstudioeva@gmail.com. Salony navíc najdete také na Facebooku na stránkách Masáže Eva a Masáže Eva Body Wraps ČB

Štítky celulitida, České Budějovice, Český Krumlov, Florida, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Body Wraps vám zdravě a rychle pomůže od přebytečného tuku a celulitidy  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.