Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nezapomenutelný firemní i rodinný večírek uspořádáte v novém salonku Bistro Magdalene

PR článek

Moderní prostor pro akce všeho druhu nabízí oblíbená restaurace Bistro Magdalene na Vltavě. Že si tu pochutnáte na nejlepších jídlech široko daleko, na to jste si už zvykli. Letos k restauračním prostorám ale přibyl ještě salonek, kde se dají pořádat firemní akce, vánoční večírky, svatby i další rodinné oslavy.

Krásný salon hned vedle restaurace pojme až sedmdesát lidí. S využitím špičkového rautu z Bistro Magdalene se z obyčejné firemní akce stává výjimečná chvíle pro strávení času s kolegy. Dáváte přednost čerstvým surovinám? Lahodí vám středozemní nebo česká kuchyně? Bankety a rauty připravují v Bistro Magdalene na míru. Nechybí ani nabídka moravských a zahraničních vín.

Nová moderní místnost je klimatizovaná i nekuřácká, a tak příjemně ladí s charakterem restaurace. Pro firemní akce je ve zrekonstruovaném salonku připravené promítací plátno a kdo má rád živou hudbu, najde se místo i pro ni. Velkou výhodou, ať už pro svatební oslavy nebo firemní večírky, je bezplatné parkování přímo před restaurací.

Nezahálejte dlouho a rezervujte si včas termín pro oslavy, večírky a akce všeho druhu. Informace o restauraci najdete na www.bistromagdalene.cz, zarezervovat salonek si můžete rovnou na rezervace@bistromagdalene.cz.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky salónek, restaurace, slavnost, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezapomenutelný firemní i rodinný večírek uspořádáte v novém salonku Bistro Magdalene  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.