Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Desáté číslo tištěné Budějcké Drbny je na stáncích. Na co se můžete těšit?

Utekly dva týdny a ve vašich oblíbených trafikách objevilo nové číslo pravidelné čtrnáctidrbny. Na co se v něm můžete těšit?

  • Zpřístupnění Boletic
    Vojenský újezd Boletice přišel o čtvrtinu svého území. Pro armádu to byl problém, ale řešitelný. Horší podle vedení je, že čeští turisté záměrně vyráží i do zakázaných zón, kde jim hrozí nebezpečí.
     
  • Rozhovor s klimatoložkou
    Léto už je za námi, a tak přišel čas na jeho bilanci. Kdo se namlsal tropických třicítek z minulého roku, mohl ho letošní červenec a srpen překvapit. Podle českobudějovické klimatoložky Miloslavy Starostové jsme si ale letos užili normální léto, které je pro naši oblast typické.
     
  • Rozhovor s Davidem Šťastným
    Baseball – za oceánem fenomén, kult a také byznys. V našich podmínkách sport spíše okrajový. V jižních Čechách bychom baseballové týmy spočítali na prstech jedné ruky. Tím největším a také nejúspěšnějším je Sokol Hluboká nad Vltavou, s jehož předsedou Davidem Šťastným jsme si povídali.

V čísle naleznete spoustu dalších rozhovorů, reportáží, kulturních tipů nebo jiných zajímavostí. Proto si jej neváhejte už dnes koupit u svého trafikanta za 14 korun! Nebo ještě lépe.. Předplaťte si mě na http://bit.ly/drbna_predplatne. Roční předplatné vás vyjde na 286 korun a ještě si můžete vybrat skvělý dárek. To je super, ne? 

Štítky Boletice, Drbna.cz, rozhovor, David Šťastný, Starostové a nezávislí, Vojenský újezd Boletice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Desáté číslo tištěné Budějcké Drbny je na stáncích. Na co se můžete těšit?  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.