Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Prodejna značkové módy molo_08 slaví první výročí

PR článek

Je to téměř přesně rok od otevření kamenné prodejny molo_08 se značkovým oblečením v Českých Budějovicích. I když si již obchod našel své příznivce, stále se zlepšuje. Co je tedy nového?

Hned za vstupem do prodejny si návštěvníci mohou všimnout příjemné vůně, která je obklopí a následně mohou svou pozornost zaměřit již přímo k nabízenému oblečení a módním doplňkům. Největším pozitivem je rozšíření počtu nabízených značek, protože kromě oblečení a doplňků Tommy Hilfiger, Replay, Guess, Gant a Tom Tailor, které byly na pultech již před rokem, mile překvapí nabídka oblečení značek Hollister a Abercrombie & Fitch. Molo_08 je tak jedinou kamennou prodejnou v České republice, která velmi kvalitní produkty těchto amerických módních ikon prodává.

Neokázalá atmosféra v molo_08 je jiná než jsme zvyklí z butiků s tímto sortimentem, ale má něco do sebe. Velikost prodejny (více než 1200 m2) totiž umožňuje v klidu si prohlédnout nabízené zboží bez obtěžujícího dohledu za zády stojící prodavačky. Když však zákazník potřebuje poradit s výběrem, je personál vždy vstřícný a ochotný.

Příjemné překvapení navíc na nakupující čeká i při placení. Při nákupu v hodnotě nad 5 tisíc korun se totiž zákazník stává držitelem Stříbrné karty s nárokem na slevu ve výši 5 % z už tak atraktivních cen a pokud postupně překoná hranici 20 tisíc korun, stává se držitelem karty Zlaté s nárokem na slevu ve výši 10 %. Za zmínku stojí také další vstřícný krok pro zákazníky v podobě rozšířené otevírací doby na 7 dní v týdnu od 9:00 do 20:00.

V molo_08 si na své přijdou hlavně milovníci nejnovějších trendů, protože naprostá většina zboží je z nejnovějších kolekcí. Všem, kteří chtějí při nákupu značkové módy ušetřit, udělají radost pravidelné výprodeje, momentálně například bot Lacoste a Nike Air Max se slevou až 80 %! 

Soutěž o poukázky na nákup v MOLO 08!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu poukázku v hodnotě 1000 korun, jednu v hodnotě 500 korun a jednu v hodnotě 100 korun na nákup v MOLO 08. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 21. 11. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Molo_08 se nachází v Českých Budějovicích

Poukaz za 1000 korun získala Marcela Hrůzová, poukaz za 500 korun Lucie Blechová a poukaz za 100 korun Lukáš Pavlík. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, oblečení, České Budějovice, Tommy Hilfiger, Česko, Lukáš Pavlík, Hollister, Lacoste

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Prodejna značkové módy molo_08 slaví první výročí  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.