Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dárek pod stromeček s nádechem Thajska

PR článek

Rádi byste udělali radost svým blízkým něčím, co ještě nevyzkoušeli? Darujte jim poukaz na masáž od rodilých thajských masérek nebo thajského maséra. Právě nyní můžete zakoupit dárkové poukazy na masáže v rámci speciální akce 2+1, kdy při koupi dvou poukazů, získáte třetí poukaz na masáž zdarma. Pokud si vyberete masáže v rozdílné cenové relaci, nedává Ban Thai tu nejlevnější zdarma, ale pro vaši maximální spokojenost, vám odečte 33 % z ceny tří poukazů, které si vyberete. Více informací naleznete na webových stránkách www.banthaimassage.cz.

Už nemusíte přemýšlet, co svým blízkým koupit pod stromeček. Sami uvidíte, že návštěva salónu ve vašich blízkých zanechá nesmazatelný dojem a i po dlouhé době si na ni rádi vzpomenou. Dnes a denně recepční vidí mnoho spokojených zákazníků. Většina lidí, kteří Ban Thai jednou navštíví, se ráda vrací zpět. Poukaz do salónu je tím nejlepším dárkem, který můžete svým blízkým darovat.

Dárkové poukazy si můžete zakoupit osobně na provozovně v Českých Budějovicích, ale mohou vám být zaslány také poštou. Pro více informací neváhejte kontaktovat recepční Ban Thai na telelfonu 776 880 677. 

Štítky masáž, Thajsko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dárek pod stromeček s nádechem Thajska  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.