Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obchod Charlotte: Nenápadný postranním vchodem, zato plně překvapující rozmanitostí výběru spodního prádla

V Krajinské ulici směrem z náměstí do parku Na Sadech najdete plno obchodů lákající svou výlohou nejednoho kolemjdoucího. Pokud budete pečlivě pozorovat, mile vás mohou překvapit podloubí plná uliček, kde se skrývá plno zajímavých malých obchůdků. Takovým je i obchod s pánským a dámským spodním prádlem Charlotte.

Najdete ho v průchodu do místní vyhlášené restaurace Pasta Grande. Nenápadný svým postranním vchodem, zato plně překvapující svou rozmanitostí výběru spodního prádla. Obchod byl otevřen v říjnu 2014 a vlastní ho dvě velmi milé majitelky Edita a Jana, které se o vás náležitě postarají. Pokud jste váhavý typ, vězte, že se šálkem kávy, který vám zde nabídnou, odtud nebudete prchat pod tíhou nerozhodnosti. 

Vybírat můžete od spodního prádla, korzetů, plavek, pánského spodní prádlo až k pohodlnému pyžamu z kvalitních materiálů. Zastoupeny jsou zde zvučné světové značky Calvin Klein, DKNY (Donna Karan), Pleasure State, Emporio Armani a z francouzských Chantelle a Passionata. Kromě spodního prádla zde nabízejí i doplňky.

My jsme si pro vás na ukázku nachystali pár modelů na naší modelce. Nechte se inspirovat.

Rafinovaná krajka

Krajka vždy byla a bude „třešničkou na dortu“. Mezi spodním prádlem jde o luxusní záležitost, tedy pokud opravdu vlastníte kousek z pravé francouzské krajky. Ta je totiž nádherně jemná a na těle neškrábe. S krajkou se dá různě kouzlit, a tak se meze nekladou různým kombinacím a variantám. Krajkové prádlo volte spíše pod volné oblečení. Krajka se může v oblečení na tělo rýsovat na povrch a nejen, že to není lichotivé, ale i často to vypadá lacině. 

Vášnivá červená

Tak tady je to celkem jasné! Červená je svůdná, sexy a drzá. Každá žena by měla minimálně jeden set červeného prádla mít. Divili byste se, ale červené spodní prádlo funguje skvěle na psychiku. Jako ženy si s ním zvedáme trochu sebevědomí a ten pocit, když nikdo neví, že ho máte právě na sobě – k nezaplacení. Navíc červené spodní prádlo v nás probouzí ženskost a hravost! Pokud nejste „krajkový“ typ, sáhněte po příjemné kombinaci krajky a hladkého materiálu. Opět můžete vybírat z velkého výběru střihů a typů. V Charlotte mají podprsenky bez kostic, s push up efektem, sportovní či podprsenky pro velké poprsí.

Nude

V barvě „Nude“ není nikdy nuda. Ráda nosíte průhlednější modely oblečení? Perfektně vám padnou právě na „nude“ spodní prádlo v odstínu vaší pleti. V Charlotte jsme sáhli po této barvě, která doplňuje tón v tónu pleť naší modelky. I jako majitelky světlého odstínu kůže, určitě sáhněte po tomto kousku. Vypadá něžně, jemně a nevytváří kontrasty s vaším tělem – pokud máte faldíky na bocích, díky tělové barvě nebudou tolik „zářit“ do okolí. 

Šedivá střídmost

Pokud i vy máte obavu ze studených barev spodního prádla, není čeho se obávat. Dobře zvolený odstín sedí nejedné barvě pleti. Hladká podprsenka se perfektně hodí pod upnuté svršky. Nejenže vytvoří dokonalý tvar poprsí, ale nebude se přes materiál protlačovat krajka. Spodní díl kalhotek vám zpevní zadeček a je vhodný třeba pod sukni. 


Pokud jste se až do dnešního dne neodvážili zajít do obchodu Charlotte v Krajinské ulici, už více neváhejte. Nejenže objevíte úžasné kousky spodního prádla, ale mile vás překvapí i ceny, které jsou více než přijatelné. A pokud přemýšlíte, co si nadělit pod stromeček, pošlete svou drahou polovičku právě do Charlotte pro poukázky na spodní prádlo! Co je nejlepší dárek pro muže? Přece krásná žena v krásném prádle! 

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky spodní prádlo, obchod, krajka, Na Sadech, materiál, podprsenka, DKNY, Calvin Klein, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod Charlotte: Nenápadný postranním vchodem, zato plně překvapující rozmanitostí výběru spodního prádla  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.