Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jste připraveni na závěr roku? Módní inspirace na vánoční dárky i plesovou sezonu

PR článek

Jakmile se léto přehoupne do podzimních měsíců, je nám jasné, že se nekompromisně blíží Vánoce. Nemůžeme si toho nevšimnout: obchody často již v říjnu urputně vybalují zimní dekorace, čokoládové figurky nás bedlivě sledují na každém kroku, ulice se postupně halí do sváteční atmosféry. Všudypřítomné zboží s vánoční tematikou a vůně svařeného vína, která lahodí našim smyslům, nenechává nikoho na pochybách, že se blíží zimní svátky. Někdo se na Vánoce těší, jiný je bere jen jako povinnost. Každopádně nastává období, kdy si každý z nás usilovně láme hlavu nad tím, čím udělá radost svým blízkým.

Módní dárek pro ženy

Ženám zpravidla udělá radost jakýkoli módní dárek. Samozřejmě za předpokladu, že se trefíte do jejího vkusu. Co třeba kabelka? Každá žena jich potřebuje několik. Jinou do práce, jinou na večer, do divadla, na léto, zimu... Tak bychom mohli pokračovat donekonečna. Kabelka se v dámském šatníku nikdy neztratí. Proto jsme pro vás vybrali několik zajímavých modelů, nad kterým zaplesá srdce snad každé ženy.

SMH – 1499 korunProstorná dámská kabelka, kam se vejdou všechny nezbytnosti. Taška je v tmavě hnědé barvě, kterou lze zkombinovat s čímkoli. Její součástí je i stylová menší taštička – ideální například na kosmetické drobnosti. Obě k sobě perfektně ladí. S touto kabelkou nešlápnete vedle, úspěch zaručen!

Lazzarini – 2399 korunKabelka nemusí být jen černá. Letos se na módní výsluní dostala vínová a fialová barva v různých odstínech. Kožená kabelka ve vínovo-béžovém provedení je opatřena dlouhým popruhem pro nošení křížem přes rameno. Atraktivní model, ideální na všechny příležitosti.

SMH – 1799 korunMetalické a lesklé materiály najdeme letos nejen na oblečení, ale i na doplňcích. Velkoformátová taška ve zlaté nebo platinové barvě bude skvělým společníkem každé ženy či dívky, která chce být in. Navíc přitáhne pozornost.

Funky Bags – 799 korunJe obdarovaná žena spíše sportovní typ? V tom případě zvolte praktický batůžek, který je hitem letošní sezony. Nosí se do práce i do města, na schůzku i na nákup. Batůžek je opravdu multifunkční.

Společenská obuv pro ženy i muže

Je tu opět sezona plesů, večírků a divadel. Těšíte se? Jistě už přemýšlíte, co na sebe. Jinou róbu budete volit do divadla, jinou na večírek s přáteli. A nezapomeňte na vánoční večeři v práci. Také u štědrovečerního stolu chceme všichni vypadat kouzelně. Příležitostí, jak se slavnostně obléci, je v zimě vskutku mnoho. Oblečení jste už vybrali, ale máte k němu vhodné boty? Vzpomeňte si na Popelku a nepodceňte volbu té správné obuvi... Jestliže boty doplníte sexy punčoškami, nikdo od vás neodtrhne zrak! Také pánové by měli volit jinou obuv k obleku a jinou k méně formálnímu oblečení.

Bugatti – 2199 korunBugatti – 2499 korunPat Calvin – 1499 korun

Funky Shoes – 699 korunFunky Shoes – 699 korunLazzarini – 1299 korun

Přejeme vám, ať prožijete jedinečné okamžiky, na které budete ještě dlouho vzpomínat.

Těšíme se na vaši návštěvu v prodejně Humanic v Českých Budějovicích. Rádi vám poradíme s výběrem vhodné obuvi, kabelky či doplňků.

Přejete si dostávat informace o nových kolekcích, aktualitách ze světa módy a speciálních akcích? Přihlaste se do naší sítě Humanic. Obdržíte od nás navíc uvítací poukázku v hodnotě 100 korun, kterou můžete ihned využít na nákup vánočního dárku či nové obuvi.

Humanic České Budějovice
Průběžná 2551
České Budějovice

Po – So | 9.00-19.00
Ne | 10.00-18.00

www.humanic.net/cz

Štítky Vánoce, kabelka, divadlo, vánoční dárky, oblečení, České Budějovice, inspirace, Popelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jste připraveni na závěr roku? Módní inspirace na vánoční dárky i plesovou sezonu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.