Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vtipný dárek k Mikuláši – karbonový, neboli uhlíkový laserový peeling

PR článek

Zanedlouho se po městě vyrojí čerti a andělé. Víte, že v laserovém centru na Poliklinice Jih si hrají na Mikuláše každý den? Provádějí exkluzivní kosmetologické ošetření, kdy v první fázi zákroku vypadá klient opravdu jako čert. Na tvář je aplikován karbonový, tedy černý krém, který se využívá jako fotoakcelerátor k dosažení multiplikovaného (násobeného) efektu na pokožce.

Ultrarychlý laserový paprsek Q-switch laseru vedený před karbon způsobí implozi (roztříštění) uhlíkových částic obsažených v krému, což vede k následujícím efektům:

  • zasažení bakterií způsobujících akné – redukce středně až těžkého akné,
  • hloubkové čištění pórů od séba (kožního mazu), stažení rozšířených pórů,
  • odstranění odumřelých buněk z kožního povrchu, 
  • redukce kožních hyperpigmentací (pihy, melasma, café au lait skvrny, a tak dále), zlepšení a sjednocení tónu pleti, rozjasnění pokožky.

Nejsilněji laser působí právě v nejproblematičtějších místech pleti, jelikož největší množství karbonové pasty ulpí právě v rozšířených pórech, díky čemuž póry hloubkově vydesinfikuje, zničí tak aknózní bakterie a póry zúží. 

Anebo snad už přemýšlíte o vánočních dárcích? Co třeba dárkovou poukázku, která potěší každou žen? A nejen ženu! Poukázkou v libovolné hodnotě na jakékoliv estetické ošetření nebo preventivní vyšetření v Institutu lékařské kosmetiky určitě nezklamete teenagera ani „zralého“ jedince.

A jakou že prevenci? Jako jediné pracoviště v jižních Čechách disponuje celotělovým robotickým dermatoskopem, díky kterému dokáže za necelou hodinu zmapovat mateřská znaménka po celém těle, stanovit míru jejich nebezpečnosti a data uložit a uschovat pro srovnání s dalším vyšetřením, třeba za rok nebo dva... Při dalším vyšetření robot přesně označí ty útvary, které na těle za sledované období přibyly nebo které změnily velikost či barvu.

Ne nadarmo se říká, že prevence je půl zdraví. Tak proč nevěnovat alespoň kousek zdraví pod vánoční stromeček.  

Více informací na webových stránkách Institutu lékařské kosmetiky, e-mailu info@ilk.cz nebo na telefonních číslech 387 730 421, 386 357 008 a 380 120 791.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vtipný dárek k Mikuláši – karbonový, neboli uhlíkový laserový peeling  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.