Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na budějcké výstaviště míří 5. ročník Svatebního veletrhu

Přehlídku novinek a trendů pro svatební sezonu 2017 nabídne jubilejní pátý ročník Svatebního veletrhu v Českých Budějovicích. Uskuteční se 14. ledna na budějckém výstavišti.

Potencionálním nevěstám se představí 14. ledna svatební odborníci na českobudějovickém výstavišti v multifunkčním pavilonu T. Ty by si neměly nechat ujít možnost výhodných nákupů od snubních prstýnků, až po zapůjčení svatebních šatů, které současný trh nabízí.

Na veletrhu půjde získat inspiraci, vyhlédnout si ideální šaty, doplňky, vysněné prstýnky, fotografa, koordinátorku a popřípadě místo na hostinu či obřad. Na jednom místě si objasníte možnosti, které jihočeský region přináší.

Veletrh je určen pro laickou i odbornou veřejnost. Hlavním tématem letošního veletrhu jsou venkovské svatby, hostiny a svatební obřady na statcích, farmách a ve stodolách.

Svatební veletrh obohatí zejména květinové dekorace a ukázkově naaranžované svatební stoly, slavobrány, ochutnávky dortů a pochutin.

„Součástí celého veletrhu je i doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídky svatebních a společenských šatů a spodního prádla. Dále se mohou těšit na videoprojekce, soutěže o hodnotné ceny a mnoho dalšího. O své rady a zkušenosti se formou rozhovorů s moderátorem podělí odborníci. Moderátorkou akce bude Adéla Jirkalová z rádia Kiss Jižní Čechy,“ říká organizátorka Svatebního veletrhu Štěpánka Bendová.

Dvě stě prvních žen vstupujících na veletrh obdrží květinu, svatební metr, magazíny či slevové kupóny.

Foto Michal Krninský

Štítky veletrh, kongresové centrum, České Budějovice, trend, svatba, statek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na budějcké výstaviště míří 5. ročník Svatebního veletrhu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.