Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stačí zacvaknout a je hotovo. To jsou vinylové dílce Gerflor, jejichž esem je řada Creation

PR článek

Vinylové dílce Gerflor snadno a rychle udělají příjemnou podlahu, která skvěle vypadá, vydrží a dobře se udržuje. Vlajkovou lodí je řada Creation, která představuje to nejlepší, co Gerflor v oblasti vinylových podlah umí.

Když se řekne Gerflor, většině z nás se vybaví vynikající PVC role s textilní podložkou s unikátní patentovanou technologií Gerflor Fibre Technology (GFT). Tyto vinylové role prosluly nejen schopností vyrovnat drobné nerovnosti povrchu, ale i komfortem pod nohami, zvukovou a tepelnou izolací či vysokou odolností. Gerflor má však další eso v rukávu. A to v oblasti, která je v posledních letech jednoznačně „trendy“ – ve vinylových dílcích. Tímto esem a opravdovou vlajkovou lodí je řada Creation, která představuje to nejlepší, co Gerflor v oblasti vinylových podlah umí.

A je toho opravdu dost, stačí se seznámit s kolekcemi Gerflor Creation 30 a Creation 55. Gerflor Creation Lock 30 je řadou zámkových vinylových podlah, která byla navržena tak, aby dokázala vyhovět nejčastějším požadavkům domácností. Mezi hlavní přednosti této podlahy patří design dekorů, člověk žasne nad provedením i šíří výběru. Podlaha se pyšní také dlouhou životností a nejeden zákazník určitě ocení dobrý poměr kvality a ceny.

Naklapávaci zámkový systém Uniclic umožňuje rychlou montáž i demontáž, krytina se díky UV tvrzené povrchové PUR+ úpravě snadno čistí a 4V zkosené hrany podstatně vylepšují dojem z položené podlahy.

Vinylové dílce kolekce Creation 55 vynikají 0,55 milimetru silnou nášlapnou vrstvou a schopnosti odolat i zatížení běžnému v komerčních prostorách. Výsledkem je prvotřídní technologicky vyspělý a designově dokonalý výrobek s kvalitou, která nenechá chladného žádného zájemce o vinylovou podlahu.

Chcete se dozvědět o vinylových krytinách ještě více informací? Mrkněte na web Koberce K+K a nebo Gerfloru.

Štítky Gerflor, podlaha, krytina, vinyl, vinylová podlaha, vlajková loď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stačí zacvaknout a je hotovo. To jsou vinylové dílce Gerflor, jejichž esem je řada Creation  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.