Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svěřte podobu svého interiéru do rukou designéra. Pomůže vám i při prodeji či pronájmu nemovitosti

PR článek

Chystáte se stavět, rekonstruovat byt či komerční prostory, nebo dokonce prodávat nemovitost? Ať jedno nebo druhé, pomoc profesionálů se vždy vyplatí. Zkušenosti v práci s interiérem má firma InterierDESIGN Ivety Hláskové, která sídlí na Lidické třídě v Českých Budějovicích. Recenze samotných klientů mluví za vše.

„Již při řešení nové dispozice bytu jsme byli moc rádi, že jsme se do rekonstrukce nepustili sami, ale obrátili se na Ivetu Hláskovou. Nový půdorys nám umožnil maximálně využít každý centimetr, který byt nabízí. Největší úlevou pro nás byla pomoc s výběrem vybavení, materiálů, barev. Díky fotovizualizaci jsme viděli, že byt bude po dokončení přesně podle našich představ. Spoluprací s Ivetou Hláskovou nám odpadla také další starost, a to shánění kvalitních řemeslníků. Chtěli bychom jim touto cestou poděkovat za práci, kterou tu odvedli. Můžeme jen doporučit a těšíme se na další spolupráci,“ píše na internetu Radka.

Právě návrhy bytových a komerčních prostor patří dnes mezi investice, které se vyplatí. Bytoví designéři dokáží vytěžit z prostoru to nejlepší. Vidí váš byt trochu jinak a mohou vám doporučit třeba i řešení, které vás zatím nenapadlo. Nenechte se ovlivňovat katalogy komerčních řetězců. Váš byt může být originální, vkusný a přitom plně funkční a pohodlný.

„Rádi vám ukážeme již realizované projekty, nezávazně zkonzultujeme vaše přání, možnosti i prostory. Díky naší spolupráci bude váš interiér působit vkusně a proměna pro vás nebude náročná technicky ani finančně,“ říká bytová designérka Iveta Hlásková. Ta zároveň poradí, jak maximálně a vkusně využít také komerční prostory. Z vaší restaurace, hotelových pokojů, kanceláří můžete vytvořit skutečně výjimečné místo. Kosmetická studia, kadeřnictví i čekárny si mohou předem získat důvěru a přízeň vašich zákazníků. Vytvořte kolem sebe prostor, který udělá ten nejlepší dojem.

Čím dál častěji se vyhledávaným odvětvím stává Home Staging, což je specializovaná služba pro profesionální přípravu a prezentaci nemovitostí k prodeji nebo k pronájmu na realitním trhu.

„Příprava nemovitostí v rámci Home Stagingu spočívá také v odosobnění prostor – nemovitost, která je dosud domovem stávajícího majitele, je pro prezentaci na realitním trhu zapotřebí odosobnit, aby byla prezentována jako standardní produkt,“ vysvětluje Iveta Hlásková a dodává: „Nedílnou součástí Home Stagingu je i profesionální fotodokumentace nemovitosti, kterou vždy zajišťuje náš fotograf.“

Společně s popularitou krátkodobých a střednědobých pronájmů roste také zájem o službu Rental Staging.

„Jedná se o kompletní přípravu nemovitosti či bytu k účelu krátkodobých či střednědobých pronájmů. Navrhneme vhodné řešení dispozice, stylu i barev pro váš byt, vytvoříme nákupní seznam, případně i zajistíme kompletní nákup nábytku, veškerého vybavení a dekorací, zajistíme profesionální fotodokumentaci,“ popisuje Iveta Hlásková tuto poměrně mladou službu, která zvýší zájem o inzerát na příslušných internetových portálech.

Kompletní informace o nabídce služeb, reference klientů i realizované projekty najdete na www.hlaskova-design.cz.

Štítky nemovitost, interiér, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svěřte podobu svého interiéru do rukou designéra. Pomůže vám i při prodeji či pronájmu nemovitosti  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.