Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dallmayr café & bar přináší do Budějc kousek skandinávského stylu

PR článek

Jedinečný interiér a usměvavý personál. K tomu šálek kvalitní kávy a něco dobrého na zub. To vše nabízí budějcká kavárna Dallmayr café & bar, kterou najdete nedaleko náměstí Přemysla Otakara II.

Neotřelý skandinávský interiér vytvořila spolu s majitelkou Lucií Pintér designérka Jana Nádravská. I když už kavárna nějakou dobu funguje, Lucie, jako správná žena, není s finální podobou stále spokojená. „Otevřeli jsme na konci června, ale stále ladíme detaily, jsme tak na devadesáti procentech,“ dodává majitelka s tím, že se zrovna chystají pověsit zrcadlo. A i když má podle Lucie interiér stále malé rezervy, zákazníkům to rozhodně nebrání ve vychutnání si skvělé kávy. 

Na mlýnku najdete kvalitní německou stoprocentní arabicu, která také dala kavárně jméno. „Hosté si kromě kávy nejvíce dávají freshe v kombinaci pomeranč – řepa – zázvor, studenou banánovou a kokosovou čokoládu nebo chai s příchutí spicy a vanilka. Líbí se mi jejich různorodost, kdy se zde ráno u snídaně vyřizují pracovní schůzky, odpoledne přijde skupina studentů na bílou čokoládu s pistáciemi a večer se postarší dámy smějí nad sklenkou italského a francouzského vína,“ komentuje Lucie.

Od 8 do 11 hodin si každý den kromě neděle můžete dát snídani, po jedenácté hodině míchaná vajíčka a párky střídají panini, palačinky a ve všední den polévka. Pro milovníky sladkého nabízí kavárna italské dezerty, ale i tradiční medovník nebo sachr dort. 

Myslím, že silnou stránkou naší kavárny je, kromě jedinečného interiéru, náš příjemný usměvavý personál,“ uzavírá majitelka a dodává, že by ráda od února stávající tým rozšířila. Takže pokud máte zájem o fajn brigádu, určitě Vám v kavárně řeknou potřebné informace.

Štítky Dallmayr café & bar, kavárna, interiér, design, káva, Přemysl Otakar II., České Budějovice, styl, pomeranč, čokoláda, polévka, bílá čokoláda, párek, dort

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dallmayr café & bar přináší do Budějc kousek skandinávského stylu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.