Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Český Krumlov ozdobí dvoudenní módní show. Poté se přesune do Českých Budějovic

Projekt Moda Fashion Day[s], který se netýká pouze módy, ale i životního stylu, odstartuje v Českém Krumlově již dnes v pátek 23. března, kdy se návštěvníci mohou těšit na předvečer módních přehlídek. Festival krásného oblečení pak bude pokračovat sobotu 24. března slavnostním galavečerem.

Slavnostní galavečer se odehraje v zámecké jízdárně v Českém Krumlově v sobotu 24. března a jeho součástí bude také vyhlášení druhého ročníku Ženy Českokrumlovska. Hlavní přehlídkou v tento slavnostní den bude kolekce slovenské návrhářky Jitky Klett, která vytváří vlastní autorské dezény inspirované kulturou a dizajnem různých zemí a národů a pravidelně se prezentuje na módních přehlídkách po celém světě.

Dále se představí návrhářka Kristýna Blažková s kolekcí Barvy v nás, některé butiky i renomované značky.

„Letošní ročník bude doprovázet řada akcí, mezi něž patří například seminář o prevenci rakoviny prsu. Návštěvnice se mohou těšit i na seminář Cyklická žena,Už vím, co na sebe, aby moje duše zářila či na přednášky OpRAWme se na téma samouzdravení díky změně jídelníčku nebo Fashion talk ze zákulisí módních akcí,“ informovala organizátorka Veronika Březinová.
Už dnes, v pátek  23. března, budou modelky předvádět módní trendy v restauraci Depo v Českém Krumlově od 18 hodin a vstup pro všechny zájemce je zdarma.

„Až do 30. dubna mohou návštěvníci využít bonusy v podobě nákupů, návštěvy Kláštera Český Krumlov i restaurací,“ dodala Březinová.

Všichni příznivci projektu Moda Fashion Day[s] se pak mohou těšit na další tradiční akci, která se uskuteční v Českých Budějovicích 24. května v pavilonu T na Výstavišti. Svou aktuální kolekci představí jedna z našich nejlepších návrhářek, fenomenální Tatiana Kováříková.

Autoři | Foto Moda Fashion Days

Štítky móda, Fashion Days, módní přehlídka, Český Krumlov, České Budějovice, projekt, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Český Krumlov ozdobí dvoudenní módní show. Poté se přesune do Českých Budějovic  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.