Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Vadí nevadí se zvrtne. Při nesplnění úkolu hrozí smrt

Čtvrtek obvykle přináší několik filmových premiér. Na co se tedy těšit? Český hastrman se zamiluje do děvečky a z celkové atmosféry bude mrazit v zátylku. Hra Vadí nevadí se ponese v podobném duchu, protože nad hrdiny příběhu bude viset hrozba smrti. Třetí novinka bude na odlehčenou a husí kůži z ní mít nebudete, i když by se to dalo podle názvu V husí kůži očekávat.

Hastrman

Na plátnech se odehraje romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona de Caus, kterého láska k venkovské dívce Katynce naplňuje netušeným štěstím i stravující vášní. Rychtářova dvera Katynka se vzpouzí autoritám vášnivým uctíváním přírody a pohanských rituálů a všichni jsou omámeni jejím kouzlem. Čím více se Katynka hastrmanovi přibližuje, tím více v něm rostou pochybnosti, zda jako člověk ve zvířeti a zvíře v člověku tentokrát obstojí.

V husí kůži

Houser Peng žije v klidu ve volné přírodě a pekáč mu nehrozí. Nesnáší pravidla a společné husí rituály, místo nich se věnuje letecké akrobacii. Namyšlené mladíky často čeká pád a Peng při jednom odvážném manévru těsně nad zemí srazí dvě malé kachničky, které se kvůli tomu ztratí. Má tak jít a svou chybu napravit, ale nechce o tom nic slyšet. Nakonec se však uvolí a zažije plno dobrodružství. 

Vadí nevadí

Vadí nevadí je známá a poměrně nevinná hra, při které hráči odpovídají na choulostivé otázky. Spojení „poměrně nevinná“ ale přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete...

Autoři | Foto Repro Youtube

Štítky film, kino, premiéra, Hastrman, Vadí nevadí, V husí kůži, kůže, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Vadí nevadí se zvrtne. Při nesplnění úkolu hrozí smrt  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.