Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tajemstvím nejlepší zmrzliny je láska, prozrazuje Václav Mocek

PR článek

Zmrzlina je jednou z nejlepších sladkostí, které vůbec můžeme na světě najít. Na oblíbenosti získává se zlepšujícím se počasím a zvyšující se teplotou na venkovních teploměrech. Ačkoliv ve světě vede zmrzlina kopečková, v České republice milujeme díky naší historii zmrzlinu točenou. A výjimkou není ani ta z modrých stánků Ledové říše.

Láska ke zmrzlině. To bylo hlavním impulsem k otevření prvního zmrzlinového stánku Ledové říše. Nyní už jich má tato společnost sedm vlastních a čtyři franšízové. „Při tvorbě naší zmrzliny dáváme do procesu hodně lásky. A věřím, že to je pak v konečném důsledku znát. Milujeme ji my i naši zaměstnanci. I od toho vzniklo naše logo Milujeme zmrzlinu,“ popisuje majitel společnosti Václav Mocek.

V letošním roce firma nabízí celkem 47 druhů zmrzliny. „Osmadvacet jich je na mléčném základu a devatenáct na základu vodovém. Novinkou pro letošní sezónu je nugát, černá višeň a černá sušenka, která má obrovský úspěch,“ prozradil Mocek. Nejoblíbenější příchutí je podle něj ale zcela určitě vanilka. Hned za ní čokoláda a ovocné směsi jako jahoda nebo malina. „Od minulého roku nabízíme také příchuť švestky, kterou si zamiloval každý, kdo ji ochutnal,“  láká.

K výrobě zmrzlin v Ledové říši používají výhradně přírodní suroviny a barviva. Jejich filosofií totiž není zmrzlina plná cukru a chemie. Novinkou, která jistě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky, je fresh zmrzlina. „Největší kouzlo je v tom, že do jahodové zmrzliny můžeme přidat třeba kousky jahod, do lískooříškové zase kousky ořechů. Ta chuť je pak zase o něco lepší,“ doplňuje Václav Mocek.

Díky dlouholeté zkušenosti začala společnost před dvěma roky působit i jako velkoobchodní dodavatel směsí k výrobě točené zmrzliny a ledové tříště v jižních Čechách. „Našim zákazníkům denně dodáváme směsi na točenou a fresh zmrzlinu, ledové tříště, kornoutky, kelímky a kompletní sortiment ke zmrzlině. Dále máme i mražené ovoce pro výrobu smoothie a suroviny pro výrobu ledové kávy. Nabízíme také i zmrzlinové stroje, s jejichž výběrem zákazníkům vždy rádi pomůžeme. Kromě toho si sami zajišťujeme i servis,“ popisuje sortiment a služby společnosti Václav Mocek a dodává: „Pokud máte vlastní stánek se zmrzlinou nebo o něm uvažujete, ozvěte se nám. Rádi se zastavíme a necháme vám zdarma vzorky k vyzkoušení,“ nabízí.

Dodávané směsi jsou vyráběny v České republice z místních i zahraničních surovin. Podle Václava Mocka je neustále prostor ke zlepšování, a tak se spolu s kolegy pravidelně účastní výstav, kde společně ochutnávají zmrzliny a vybírají ty nejlepší suroviny pro výrobu.

Zmrzlinu z modrých stánků Ledové říše si můžete vychutnat v jejich provozovnách jak v Českých Budějovicích, tak v Kaplici, Velešíně, Borovanech, Prachaticích, Větřní, Českém Krumlově, Třeboni, Klatovech nebo v Domažlicích. Potom ale i na dalších místech, kam Ledová říše dodává velkoobchodně. A jak takové místo poznáte? Jednoduše, mají tam tu nejlepší zmrzlinu.

Štítky Ledová říše, zmrzlina, točená zmrzlina, Česko, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tajemstvím nejlepší zmrzliny je láska, prozrazuje Václav Mocek  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.