Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TRAILER TÝDNE: Monstrum z hlubin vytasí své obří tesáky. Bojovat s ním bude Jason Statham

Na scénu přichází žijící fosílie, o které si lidé mysleli, že vyhynula již před dvěma miliony let. Omyl. Žralok obřích rozměrů se začne pomalu prokousávat do podvodní výzkumné stanice, ale do boje s ním nastoupí Jason Statham v roli zachmuřeného odvážlivce, co přišel o rodinu. Kdo z nich souboj o přežití vyhraje?

Před pěti lety se expert na potápění a námořní kapitán Jonas Taylor (Jason Statham) se svou posádkou zúčastnil expedice, která měla prozkoumat doposud neobjevené hlubiny Mariánského příkopu. Za nevyjasněných okolností se ale celá expedice dostala do ohrožení a Taylor byl nucen opustit polovinu posádky. Tragická událost znamenala konec Taylorovy kariéry i manželství. Tvrdil totiž, že loď napadlo pětadvacetimetrové monstrum, které svět považuje za dávno vyhynulé. Když se ale malá průzkumná ponorka, na jejíž palubě je i Taylorova manželka, potopí na dno příkopu, je to právě Taylor, kdo se vydá na její záchranu. Na této sebevražedné misi se bude muset postavit svému traumatu z minulosti a položit si otázku jestli může být největší mořský predátor, jaký kdy existoval, stále naživu.

Autoři | Foto Repro Youtube

Štítky trailer týdne, film, Monstrum z hlubin, Jason Statham, Jonas Taylor, Marianský příkop

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TRAILER TÝDNE: Monstrum z hlubin vytasí své obří tesáky. Bojovat s ním bude Jason Statham  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.