Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Budějcké kožené brašnářství v handmade kvalitě

Originální ruční práce je tradičně velmi ceněna. A co teprve, pokud se jedná o dámské kabelky, pánské brašny, peněženky či náramky a náušnice? Představujeme budějcké brašnářství Lukáše Ardolfa se zaměřením na výrobu a opravu brašnářského zboží.

Ateliér, ve kterém Lukáš Ardolf vytváří originální kožené výrobky či opravuje brašnářský sortiment, sídlí v ulici B. Smetany 29. Tento ateliér Lukáš sdílí s Monikou Štackovou, která se zabývá šitím autorské módy. Společně se inspirují a doplňují a pravidelně pořádají módní přehlídky.

Chcete být na léto „in“ a toužíte po nějakém originálním kousku do svého šatníku? Pro Lukáše není problém vyrobit cokoli podle vašich představ. Je libo malba na přírodní kůži, netradiční barevné kombinace či střihy? V sortimentu Lukášovy tvorby naleznete kromě kabelek a tašek také pásky, měšce, pouzdra na mobilní telefony, tablety či nářadí, ale také brože a další módní doplňky.
Originální výrobky si můžete prohlédnout přímo v ateliéru a v netradičním květinářství Eufloria, kterým se prochází do ateliéru.

Lukáš pravidelně vystavuje svou tvorbu na Trhu U Vrby v Riegrova 51, kde ho v nejbližších termínech zastihnete 23. 5., 6. 6. či 20. 6. 2015.

Lukášovu práci si můžete prohlédnout on-line na webu www.ardolflukas.cz. Aktuality a novinky naleznete také na: www.facebook.com/ardolf.lukas.cz.

PR text

Štítky ateliér, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké kožené brašnářství v handmade kvalitě  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.