Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Taneční v Metropolu - správný čas pro přihlášení

Taneční kurzy v Metropolu, to nejsou pouze taneční v největším českobudějovickém sále, ale je to také několik desetiletí trvající tradice. Jejich počátky lze datovat již do 70. let. Pevné místo v kulturní nabídce Metropolu získaly od roku 1973, kdy se jejich organizace ujala Olga Dryjová. Od té doby trvají nepřetržitě a to vždy na jaře a na podzim.

Nyní je možnost přihlásit se právě do podzimního kurzu, který začíná již 14. září a potrvá do 7. prosince. Pod profesionálním vedením tanečních mistrů, manželů Rynešových, poznáte nové přátele či lásku, vyplníte svůj volný čas aktivní zábavou a v neposlední řadě si odnese nezapomenutelné zážitky.

Nedílnou součástí našich tanečních je také výuka základů společenského chování v podobě praktických ukázek, která jde ruku v ruce s výukou tance. V 11 lekcích se naučíte waltz, tango, valčík, foxtrot, blues, cha - chu, rumbu, polku, jive, country tanec rufus, salsu, kterou vyučuje Jesus Escobar Castillo s Adélou Janušovou a nově také bachatu.

Všechny lekce jsou přístupné taktéž rodině či kamarádům, kteří mohou sledovat vaše pokroky.

Veškeré informace naleznete na www.metropol-cb.cz případně na Facebooku Taneční Metropol České Budějovice či jihoceske- tanecni.cz. Zde také fungují otevřené skupiny, díky kterým se můžete seznámit se svým partnerem nebo partnerkou ještě před začátkem tanečních. Jde o Kurz Společenské výchovy a tance DK Metropol.

Přihlášením do tanečních nezískáte pouze možnost naučit se tančit, ale také další výhody v podobě slev na zakoupení či zapůjčení společenského oblečení ve vybraných prodejnách. Při skupinovém přihlášení (5 a více párů) obdrží každý slevu 400 korun.

Tisková zpráva

Štítky Dům kultury Metropol, tanec, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taneční v Metropolu - správný čas pro přihlášení  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.