Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mezinárodní kuchyně provoněla Greenhouse restaurant

Konec výmluvám, že na zdravou životosprávu není čas. Chcete jíst zdravě, ale na vlastní vaření nemáte ani pomyšlení a polední pauza je na jídlo v restauraci krátká? Greenhouse restaurant vám nyní nabízí týdny mezinárodních kuchyní. V nabídce jsou indické, chorvatské, řecké nebo maďarské speciality. Porci zdravého jídla si navíc můžete nechat dovézt až do pohodlí vaší kanceláře.

Greenhouse restaurant se nachází v ulici Biskupská 3/130, takže si na zdravý pokrm můžete zajít i osobně, denně od 7 do 15 hodin. Výhodou je, že restaurace je nekuřácká, navíc nabízí k dispozici dětský koutek. Wi-Fi internetové připojení je samozřejmostí.

V souladu se zdravým životním stylem dbá Greenhouse restaurant na kvalitu všech surovin (některé v BIO kvalitě), výběr čerstvé zeleniny a používání přírodních ochucovadel. Velmi zdravá a šetrná je i příprava pokrmů ve vodní páře. Během tohoto procesu vaření neztrácejí připravovaná jídla vitamíny, nevysušují se, ale zároveň se nezvyšuje množství tuků v pokrmu.

Podívejte se také na 3D prohlídku!

Prostřednictvím rozvozové služby si můžete telefonicky objednat jakékoli jídlo z nabídky až do vaší kanceláře v předem sjednanou dobu. Na své si přijdou jak ti, kteří se snaží o zdravé stravování v rámci svého životního stylu, tak ti, kteří jsou k dietnímu stravování donuceni například ze zdravotních důvodů.

Nabídka kaloricky vyvážených a zároveň chutných pokrmů Greenhouse restaurant je bohatá. Zahrnuje jak snídaňové menu, tak rychlý snack a salátový bar, dále denní menu složené z polévky a 4 hlavních jídel. V restauraci můžete také posedět u mléčného či ovocného koktejlu nebo u kávy, ke které dostanete domácí light dezerty a bezlepkové moučníky.

Zdravý oběd lze objednávat do 10 hodin, přičemž rozvážka je podmíněna hodnotou minimálně 200 korun a vzdáleností maximálně do 5 kilometrů. Řekněte proto o Greenhouse i svým kolegům a vyberte si podle své chuti z denně aktualizovaného menu na www.chcijistzdrave.cz.

PR text

Štítky jídlo, restaurace, pokrm, vaření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezinárodní kuchyně provoněla Greenhouse restaurant  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.