Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Předvánoční AKCE na dárkové poukazy v Ban Thai Massage!

Jedinečná podzimní nabídka. V období od 5. října do 20. října 2015 si u nás na recepci můžete zakoupit veškeré dárkové poukazy se slevou 40 %. Prodej platí pouze dva týdny.

Možnost využití těchto dárkových poukazů je omezena. Poukaz je platný 2 měsíce a to od 21. 10. do 21. 12. 2015. Akci nelze kombinovat s věrnostním programem zákaznických kartiček.

Pokud zvažujete udělat radost někomu, na kom vám opravdu záleží, zajděte v tomto období do našeho salonu a společně vám poradíme, která masáž bude pro vašeho přítele, známého či obchodního partnera tím nejlepším dárkem.

Naše masérky jsou rodilé Thajky, které jsou speciálně vyškoleny v chrámu Wat Pho v Bangkoku, kde se thajské masáže vyučují. Thajská masáž je starobylá a jedinečná forma léčení, která využívá prvky akupresury, jógy a reflexní terapie. Během thajské masáže dochází k uvolnění energetických drah v těle, masáž přináší celkovou úlevu od napětí svalů a zmírňuje chronické bolesti svalů, kloubů a kostí způsobených špatným držením těla nebo naopak přílišným zatížením organismu. Zmírňuje působení stresu, zlepšuje krevní oběh, detoxikuje a vede k celkové harmonizaci těla. Vyškolené masérky stlačují vaše tělo pomocí prstů, dlaní, předloktí či chodidel a uvádí tělo do celkové harmonie, otevírají energetické dráhy pro volný tok energie, důkladně protáhnou svaly a odstraní napětí.

Ban Thai Massage
Pražská tř. 1494/8
České Budějovice
Tel.: 776 880 677
www.banthaimassage.cz

PR text

Štítky thajská masáž, Bangkok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvánoční AKCE na dárkové poukazy v Ban Thai Massage!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.