Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pohodlí domova umocníte kvalitní sedačkou

V nově postaveném bytovém domě na Husově třídě ve Čtyřech Dvorech se začátkem října otevřela prodejna sedacích souprav. Majitel prodejny Michal Procházka rozšířil své podnikání z Lišova, kde prodává nábytek již více než 10 let.

Nově otevřená prodejna nabízí zákazníkům příjemné a komfortní prostředí, ve kterém jsme požádali Michala Procházku o krátký rozhovor.

Co vás vedlo v dnešní poměrně velké konkurenci k otevření další prodejny se sedačkami?
Hlavním důvodem byla velká poptávka zákazníků po kvalitních soupravách za přijatelné ceny. Sám již více než 13 let prodávám nábytek v Lišově u Českých Budějovic a čím dál častěji se setkávám s názorem, že koupit kvalitní českou nebo slovenskou sedačku za rozumnou cenu není úplně jednoduché.

Jaké soupravy v nově otevřené prodejně nabízíte?
Jedná se o vzorkovou prodejnu slovenského výrobce sedacích souprav, o firmu GKT.

Firma GKT je více známa spíše na Slovensku než u nás. Proč jste se rozhodl spolupracovat právě s tímto výrobcem?
Pro firmu GKT jsem se rozhodl po zralé úvaze. Jedná se totiž o firmu s více jak pětadvacetiletou tradicí, která nabízí široký sortiment sedacích souprav pro všechny věkové kategorie a v současné době dodává své výrobky do mnoha zemí Evropy.

Jakou máte se sedacími soupravami firmy GKT prodejní zkušenost? Jsou mezi zákazníky tyto sedačky populární?
Sedačky od firmy GKT prodávám více než 8 let na prodejně v Lišově a musím říci, že úspěšně. V dnešní době je velmi důležité nabízet kvalitní zboží, aby se k vám zákazníci vraceli. Statisticky má tento výrobce méně než 5 % reklamací, a i proto jsem se rozhodl nabídnout zákazníkům prodlouženou záruku na 4 roky.

Výrobce nabízí sedačky jak v látkovém, tak i koženém provedení. Samozřejmostí jsou sedací soupravy uzpůsobené k rozložení na spaní. Lze si vybrat z mnoha různých variant a velikostí, dle přání a potřeb zákazníka.

Pokud plánujete pořízení nové sedací soupravy, můžete využít slevové akce, která potrvá od 15. 10. do 30. 11. Sleva 10 % se vztahuje na všechny sedací soupravy. Navíc máte možnost nakoupit zboží na splátky, s dopravou po Českých Budějovicích a okolí zcela zdarma.

PR text

Štítky sedací souprava, Lišov, České Budějovice, Slovensko, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohodlí domova umocníte kvalitní sedačkou  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.