Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová italská Pizza Agnese otevřena na Mariánském náměstí

PR článek

Začátkem října se rozrostla budějcká nabídka pizzerií o novou s názvem Pizza Agnese. Sídlí na Pražské třídě a láká milovníky pizzy na kvalitní italské suroviny. Rozvoz zdarma po Českých Budějovicích je samozřejmostí.

Pizza Agnese nabízí pizzy podle italské receptury, ale nejen to. Kromě pizzy má v nabídce také čerstvé zeleninové saláty, upečené plněné bagety, zapečené brambory, ale i dezerty, kávu s sebou či originální nápoje značky Fentimas. „Všechny bagetky vyrábíme a pečeme u nás, a to platí i pro dezerty - vše je domácí výroby,“ doplňuje majitel pizzerie Pavel Špongr.

1. října se na Mariánském náměstí (Pražská třída 1587/7) poprvé otevřely dveře do fast food Pizza Agnese, která nabízí pestrý výběr pizz ve dvou rozměrech: 32 cm nebo 40 cm. Tato pizzerie je originální tím, že máte možnost ochutnat kousek pizzy na místě a rozhodnout se, na jakou máte chuť.


Pizza Agnese na Mariánském náměstí.

Pizza Agnese umožňuje zákazníkům objednat si pizzu telefonicky na čísle 727 86 86 77, přes skype „pizzaagnese“ nebo na Facebooku.

Na webových stránkách pizzaagnese.cz, které mají podobu e-shopu, si lze objednat nejen pizzu, bagetu či zapečené brambory, ale k tomu také nápoj. Rozvoz je po celých Českých Budějovicích zdarma a platit můžete při převzetí v hotovosti nebo kartou.
Je libo žampionová, salámová, špenátová, sýrová či vegetariánská pizza? Nebo byste raději ochutnali upečenou bagetu s tuňákem, vejcem a ledovým salátem? Kompletní nabídku a více informací naleznete na pizzaagnese.cz.

Štítky pizza, Mariánské náměstí (Praha), České Budějovice, bageta, Facebook, Skype

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Helena Šlapanská

Webové stránky nefungují.....

Čtvrtek, 29. října 2015, 15:43Odpovědět

Nová italská Pizza Agnese otevřena na Mariánském náměstí  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.