Máte chuť vyrazit s kolegy nebo přáteli na lahodný oběd a při tom si ještě užívat slunečných paprsků jarních dní? Nebo jen posedět u šálku dobré kávy a zrelaxovat po náročném pracovním dni? To vše zvládnete v Citro Bar - Restaurantu, kde si pro vás připravili na duben akci s názvem Steakový týden.
Stačí vstoupit dovnitř a hned na vás dýchne rodinná atmosféra hospůdky, která je stylizována do středomořského stylu. V tomto duchu je i jídelní lístek, ve kterém naleznete nejrůznější druhy těstovin, na které jsou v Citru specialisté. K tomu rozhodně neodmítněte sklenku dobrého vína. Vybrat si ale můžete i pizzu nebo jiná jídla.
Momentálně ale Citro sází na pořádnou porci masa. Steakový týden nabízí „flákoty“ z kuřecího, vepřového, hovězího, ale i telecího. Lahůdkou jsou jídla z pravé svíčkové, na nich si pochutná pravý labužník. Šéfkuchař Jiří Hodula ale za sebe doporučuje steak z telecí kýty s parma šunkou, česnekem, šalvějí a fazolovým luskem.
„Je to šťavnatější maso, vypadá to hezky naservírované na talíři, když se k tomu dají fazolové lusky. Na to bych já určitě rád pozval,“ říká Hodula. Ten se v posledních dnech nezastaví, protože ochutnat speciality jeho kuchyně chodí nespočet hostů.
Proto neváhejte ani vy a přijďte do Citro Bar - Restaurantu ochutnat steaky připravené profesionály. Nabídka je limitovaná, a tak se klidně může stát, že si na podobnou akci plnou masa budete muset pár týdnů počkat.
PR text
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.