Šéfkuchař Adam Hoďánek: Styl, který Žlutá ponorka produkuje, se v Čechách moc nevaří

Zpět na článek

Adam Hoďánek

Adam Hoďánek

Degustační talíř.

Degustační talíř.

Halibut s křenovou omáčkou a červenou řepou.

Halibut s křenovou omáčkou a červenou řepou.

Kachna terijaki s pohankovými plackami, salátem z okurky a jarní cibulky a švestkovým želé.

Kachna terijaki s pohankovými plackami, salátem z okurky a jarní cibulky a švestkovým želé.

Rakytník s makovou oplatkou a smaženou brioškou s bílou čokoládou.

Rakytník s makovou oplatkou a smaženou brioškou s bílou čokoládou.

Rakytník s makovou oplatkou a smaženou brioškou s bílou čokoládou.

Rakytník s makovou oplatkou a smaženou brioškou s bílou čokoládou.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.