Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zemřel další pacient nakažený koronavirem. Při léčbě nádorového onemocnění mu selhal organismus

V Česku dnes zemřel druhý pacient nakažený koronavirem. Informoval o tom na svém twitterovém profilu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Podle něho se jednalo o pětačtyřicetiletého muže, který trpěl nádorovým onemocnění a koronavirus zhoršil jeho zdravotní stav.

„Je mi moc líto, že musím oznámit druhé úmrtí pacienta nakaženého koronavirem. Zpráva přišla z nemocnice v Havířově. Pacient ročník 1975 prohrál boj s rozsáhlým selháním orgánů kvůli pokročilému nádorovému onemocnění. Koronavirus jeho stav zhoršil. Upřímnou soustrast jeho blízkým," napsal dnes na svůj twitterový účet ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Česko mělo k půlnoci 1287 potvrzených případů nákazy koronavirem, řekl dnes Vojtěch. V neděli bylo podle webu ministerstva 1161 pozitivních testů, během pondělka tak přibylo 126 případů. V pondělí se z nemoci COVID-19 vyléčil sedmý pacient. Česko má zatím dvě oběti. Už v neděli večer zemřel pětadevadesátiletý senior v pražské Nemocnici na Bulovce, který trpěl dalšími zdravotními potížemi.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, smrt, České republika, vir, COVID-19, pacient, Česko, rakovina, Adam Vojtěch, Nemocnice Na Bulovce, Havířov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zemřel další pacient nakažený koronavirem. Při léčbě nádorového onemocnění mu selhal organismus  |  Koronavirus  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.